۵۰ حلقه چاه غیرمجاز در نهاوند مسدود شود

ریشه برخی مشکلات ضعف مدیریت و نظارت است/برخورد با افراد سودجو در بازار خواسته و‌ مطالبه مردم است

برخورد با عوامل درگیری در سالن کشتی نهاوند

فعالیت عادی همه مراکز آموزشی استان همدان در روز شنبه

حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

  • کد خبر : 3421

صدای نهاوند:

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: در سال جاری گله و نارضایتی از شهرستان نهاوند نداشتیم ونسبت به سالهای گذشته شاهد کاهش جرایم در شهرستان بودیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند، حسین ذوالفقاری در دیدار با فرماندار و معاون فرماندار شهرستان نهاوند اظهار داشت: با توجه به درخواست فرماندار نهاوند مبنی بر توسعه زیر ساخت های امنیتی در سطح  شهرستان نهاوند و با توجه به تاسیس بخشداری های گیان و زرین دشت در سالهای اخیر و عدم ارتقا سطح انتظامی در حال مذاکره برای افزایش سطح انتظامی نهاوند از لحاظ ابنیه و تجهیزات هستیم.

ذوالفقاری با اشاره به برگزاری انتخابات هفت اسفند سال گذشته اظهار داشت: خوشبختانه انتخابات و امنیت انتخابات در نهاوند به نحو عالی برگزار شد و مردم و گروه های مردمی از روند برگزاری انتخابات ابراز رضایت داشتند.

در پایان این دیدار کریم حمیدوند فرماندار شهرستان نهاوند گزارشی از وضعیت روند برگزاری انتخابات در شهرستان نهاوندبیان کرد.

کانال-صدای-نهاوند-۳۰۰x60

 

 

 

 

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش