انجام عمل موفقیت آمیز جراحی پیوند عروق کاروتید در بیمارستان آیت ا..‌. علیمرادیان نهاوند

ضریب نفوذ گاز رسانی در نهاوند صددرصد است/۷۰ هزار ۷۰۰ مشترک گاز خانگی، صنعتی و تجاری در نهاوند وجود دارد

اقامتگاه پزشکان بیمارستان شهید آیت الله قدوسی نهاوند بزودی به بهره برداری می رسد

طرح ویژه تشدید برخورد با موتور سواران متخلف وخودروهای فاقدپلاک در نهاونداجرا می شود

مسئولان در بین مردم و در میدان عمل باشند/ در اتاق نشستن و نامه‌نگاری مشکل مردم را حل نمی‌کند

مدیرانی که نمی توانند کار کنند، استعفا بدهند/وضعیت پروژه ها در نهاوند مناسب نیست

۲۵درصد ماهی قزل کشور را نهاوند تولید می شود

کشف ۵ فقره سرقت در نهاوند

جشنواره شیلات نهاوند قطب آبزی پروری غیر ساحلی کشور برگزار می شود

نهاوند از نظر بهره‌مندی از تجهیزات پزشکی در جایگاه هفتم استان همدان قرار دارد

  • کد خبر : 2733

صدای نهاوند: مدیر جهاد کشاورزی نهاوند با بیان اینکه ۳۷۶٫۳ هزار تن تولید سالانه محصولات زراعی آبی و دیم نهاوند است، گفت: ارزش محصولات زراعی بوده که ۱۱ درصد کل تولیدات زراعی استان را شامل می‌شود.

احمد باقری در گفت‌و‌گو با خبرنگار صدای نهاوند با بیان اینکه شهرستان نهاوند جنوبی‌ترین شهر استان است، اظهار کرد: این شهرستان با وجود زمین حاصلخیز، شرایط آبی مناسب و از همه مهمتر وجود کشاورزان سخت‌کوش و با تجربه به عنوان قطب کشاورزی، دامپروری و شیلات در استان مطرح است.

وی ادامه داد: انواع فعالیت‌های کشاورزی، دامپروری، پرورش آبزیان، صنایع کشاورزی و سایر مشاغل وابسته در این شهرستان رونق دارد.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند با اشاره به ۴۰ درصد کاربری اراضی کشاورزی این شهرستان بیان کرد: این آمار در مقایسه با متوسط استانی ۳۶ درصد نشان از کشاورزی بودن این شهرستان دارد.

وی حدود ۵۰ درصد جمعیت نهاوند را روستایی دانست و افزود: روستاییان به کشاورزی، باغداری و دامپروری اشتغال دارند و بسیاری از مشاغل شهری نیز به نوعی از اقتصاد روستایی تأثیر می‌پذیرد که این مهم توجه بیشتر به روستاها و توسعه و آبادانی آنها را می‌طلبد.

باقری مجموع سطح زیر کشت محصولات زراعی نهاوند را بیش از ۵۶ هزار هکتار برشمرد و تصریح کرد: با توجه به این میزان سطح زیر کشت، نهاوند ۹ درصد سطح زیر کشت محصولات زراعی استان را به خود اختصاص داده است.

وی خاطر نشان کرد: کل تولید سالانه محصولات زراعی آبی و دیم این شهرستان ۳۷۶٫۳ هزار تن بوده که ۱۱ درصد کل تولیدات زراعی استان را شامل می‌شود.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند گفت: این شهرستان دارای تنوع تولید در محصولات زراعی است به نوعی که در بسیاری موارد از جمله تولید چغندر قند، ذرت دانه‌ای و کلزا مقام اول استانی را دارد و در تولید گشنیز نیز رتبه اول کشوری را به خود اختصاص داده است.

وی با تأکید بر اینکه نهاوند سهم عمده‌ای در تولید انواع محصولات باغی، گلخانه‌ای و گیاهان دارویی دارد، افزود: امسال بیش از ۱۲ هزار هکتار انواع درختان میوه از جمله گردو، سیب، هلو، شلیل و انواع آلو در سطح باغات نهاوند کشت شد.

باقری با اشاره به سطح گلخانه‌های نهاوند اظهار کرد: سطح گلخانه‌های این شهرستان ۶ هکتار است که با احتساب واحدهای شهرک گلخانه‌ای برزول تعداد واحد‌های فعال به ۱۸ واحد می‌رسد.

وی ادامه داد: در چند ماه اخیر طبق دستورالعمل‌های سازمان مبنی بر توسعه کشت‌های گلخانه‌ای نهاوند به عنوان شهرستان پیشرو در امر توسعه گلخانه‌ها اقدام به ترویج و ترغیب متقاضیان در راستای احداث گلخانه کرده است.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند تصریح کرد: برای احداث حدود ۴۰ هکتار گلخانه تشکیل پرونده شده که تاکنون حدود ۳۰ هکتار موفق به اخذ پروانه تأسیس شده‌اند.

وی توسعه کشت گیاهان دارویی را یکی دیگر از برنامه‌های جهاد کشاورزی نهاوند برشمرد و گفت: حدود ۱۰ درصد افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی داشته‌ایم.

باقری یادآور شد: کاشت گیاهان دارویی مانند زعفران، کاسنی، گل همیشه‌بهار، آرتیشو، اسطو‌خودوس، گل محمدی، سیر و موسیر به دلیل نیاز آبی کم و کمک به درآمد کشاورزان، ایجاد تناوب و تنوع زراعی از اولویت‌های کاری جهاد کشاورزی نهاوند است.

وی خاطر نشان کرد: دو نفر نیز به منظور اخذ پروانه تأسیس کارگاه عرقیجات گیاهی با هدف توسعه کشت گیاهان دارویی معرفی شده‌اند.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند تأکید کرد: تولیدات باغی و گلخانه‌ای شهرستان نهاوند سالانه ۱۲۲ هزار تن است که بیش از ۱۹ درصد تولیدات باغی استان را به خود اختصاص داده است.

کانال صدای نهاوند

 

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش