اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 24749

صدای نهاوند
امام جمعه نهاوند گفت: آمریکا درصدد بلعیدن ایران است ولی شجاعت و دلاوری و ایثار مردم ایران آن‌ها را شکست داده ولی باید هوشیار باشیم چون آن‌ها مدام توطئه و برنامه‌ریزی می‌کنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند، حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا محمدی امام‌ جمعه نهاوند در خطبه‌های این هفته نماز جمعه گفت: راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال حماسه فراموش‌نشدنی و تاریخی مردم ایران اسلامی بود که از همه مردم قدردانی و تشکر داریم.

وی اظهار داشت: همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند؛ ملت عزیز، ایران اسلامی را سربلند کردند و با وجود همه مشکلات و دغدغه ولی مردم نشان دادند پایبند انقلاب هستند و دشمنان را مأیوس کردند و خداوند پاداش و اجر خود را به این‌ مردم ارزانی می‌دارد.

حجت الاسلام محمدی افزود: توصیه رهبر انقلاب این است که سعی شود انسجام و اتحاد در جامعه بماند تا نقشه‌های دشمنان خنثی شود و همه وظیفه داریم در راستای وحدت قدم‌ برداریم و باید در این زمینه هوشیار باشیم.

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها با اشاره به سالروز صدور فرمان اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری گفت: راه برون رفت از مشکلات توجه به ظرفیت‌های درونی و اجرای اقتصاد مقاومتی است.

امام جمعه نهاوند بیان‌ کرد: جنگ روایت‌ها و جنگ شناختی بسیار مهم است و میدان نبرد امروز ما با دشمن این عرصه است و امروز نظام سلطه در این زمینه در تلاش است و درصدد تشویش اذهان و انحراف افکار به خصوص نسل جوان است که باید در این زمینه آگاه باشیم.

وی ادامه داد: در جنگ روایت‌ها دشمن به دنبال جدایی مردم از نظام است که سیل خروشان مردم در راهپیمایی امسال این توطئه‌ را خنثی کرد و سعی دشمن ایجاد رخنه و‌ فاصله است و خیلی برنامه‌ریزی می‌کنند ولی حضور مردم در صحنه نقشه‌های آن‌ها را نقش بر آب می‌کند.

حجت الاسلام محمدی اظهار داشت: هدف دشمن ایجاد یأس و ناامیدی در بین مردم است ولی با وجود همه تحریم‌ها و تهدیدها، نظام اسلامی در عرصه‌های مختلف پیشرفت‌های بزرگی کرده و این‌ پیشرفت‌ها دشمنان را ناامید کرده که حضور مردم و هدایت‌های امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری همواره‌ دشمنان را ناکام کرده است.

وی عنوان کرد: آمریکا درصدد بلعیدن ایران است ولی شجاعت و دلاوری و ایثار مردم ایران آن‌ها را شکست داده ولی باید هوشیار باشیم چون آن‌ها مدام توطئه و برنامه‌ریزی می‌کنند.

امام جمعه نهاوند در بخش دیگری از خطبه‌ها گفت: جهاد تبیین واجب فوری و قطعی امروز ما است و روحانیون، اساتید، معلمان و کسانی‌ که مخاطب و توانایی دارند واقعیت‌ها و پیشرفت‌ها گفته شود و نقشه‌های دشمنان بیان شود.

وی اظهار داشت: فضای مجازی رها شده و در اختیار دشمن به میدان جنگ آن‌ها با انقلاب تبدیل شده که باید مسئولان مربوطه در این خصوص تدبیری داشته باشند و سکوهای داخلی را تقویت کنند.

حجت الاسلام محمدی در بخش دیگری از خطبه‌ها عنوان کرد: خواسته مردم برخورد قاطع با مزدوران دشمن، اختلاسگران، مفسدان، کسانی که دل مردم را خالی می‌کنند و حرف دشمن را می‌زنند و ریاست جمهور هم گلایه کردند از این اظهارنظرها که باید با آن‌ها برخورد شود.

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش