هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

اقدام قاطع پلیس نهاوند در دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی

اعتراضات مردمی نسبت به کیفیت نان پس از افزایش قیمت در نهاوند

استرداد ده میلیارد وجه کلاهبرداری شده توسط پلیس فتا نهاوند

ساعات کار ادارات همدان از ۲۶ اردیبهشت تغییر کرد

  • کد خبر : 24690

صدای نهاوند:
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند از کشف و ضبط مقادیری دارو و اقلام بهداشتی و دارویی از یک مرکز فروش غیرمجاز خبر داد .

به گزارش صدای نهاوند، دکتر سجاد هادیان گفت: پیرو هماهنگی بعمل آمده با دادستان و در راستای صیانت از سلامت مردم ،کارشناسان معاونت درمان شبکه و رئیس پلیس امنیت اقتصادی  به یک مرکز فروش و عرضه دارو بصورت غیرقانونی و غیرمجاز مراجعه و مقادیر زیادی داروی انسانی و مخدر از این محل کشف و جمع آوری گردید. 
 
دکتر هادیان افزود:  جهت این متخلف پرونده تشکیل و جهت طی مراحل قانونی به  مراجع ذیصلاح معرفی می گردد. 
 
مدیر شبکه بهداشت و درمان ادامه داد: همشهریان میتوانند در صورت داشتن هرگونه شکایت، انتقاد و یا پیشنهادی در خصوص دارو،فروش آن بصورت غیر مجاز و… مراتب را به معاونت درمان شبکه گزارش نمایند .
همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش