ارتقای زیرساخت‌های آموزشی و رفاهی دانشکده علوم پزشکی نهاوند

نهاوند نیازمند ورود جدی دستگاه‌ها به حوزه خدمات سفر و مدیریت بحران است

هویت تاریخی کهن شهر نهاوند در آستانه ثبت ملی

سیاست حذف ارز ترجیحی برای مبارزه با رانت اقتصادی انجام شد

دستگیری ۱۹ سارق و کشف ۲۸ فقره سرقت در نهاوند

افزایش ۴۰ درصدی برداشت چغندر در نهاوند

نشست خبری افتتاحیه جشنواره فیلم عمار در شهرستان نهاوند برگزار شد

تدابیر رهبر انقلاب و حضور مردم خنثی کننده فتنه‌های دشمنان/ مسئولان در بین مردم باشند و مشکلات را بشنوند و اقدام کنند

کشف و ضبط اقلام دارویی غیر مجاز انسانی و مخدر در نهاوند

افتتاح خانه سلامت دانشکده پزشکی نهاوند

  • کد خبر : 24547

صدای نهاوند:
عصر روز پنج شنبه 15 ابان ماه ، در جریان عملیات خاکبرداری در منطقه تاریخی «دوخواهران» شهرستان نهاوند، یک قطعه از ستون سنگی باستانی از زیر خاک نمایان شد.

 رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان نهاوند در گفت‌وگو با خبرنگار صدای نهاوند اظهار داشت: در فصل‌های کاوش پیشین نیز نمونه‌هایی مشابه از چنین ستون‌هایی در این محدوده مشاهده شده بود و کشف امروز نشان می‌دهد منطقه دوخواهران دارای لایه‌های تاریخی ارزشمندی است که نیازمند بررسی دقیق‌تر است.
 
محسن جانجان  با اشاره به لزوم بررسی علمی این قطعه افزود: این تکه‌ستون باید مورد مطالعه و آنالیز دقیق قرار گیرد تا مشخص شود متعلق به کدام دوره تاریخی است. تا تکمیل بررسی‌ها، هرگونه عملیات عمرانی در محدوده کشف متوقف و محوطه ایمن‌سازی شده است.
 
جانجان که علاوه بر ریاست اداره میراث فرهنگی نهاوند، سرپرست کاوش در پژوهش‌های مربوط به ادوار سلوکی و اشکانی نیز هست، خاطرنشان کرد:
بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد این ستون از محل اصلی خود جابجا شده و در جریان خاکبرداری عصر امروز به‌صورت تصادفی از زیر خاک بیرون آمده است. با توجه به اکتشاف‌های گذشته و مطالعات انجام‌شده بر روی این ستون و پژوهش‌های آتی، امیدواریم بخش‌های تاریک و ناشناخته‌ای از تاریخ غرب کشور آشکار شود.
 
وی در ادامه افزود: نهاوند تنها شهری است که از دوره سلوکی بر جای مانده و شناخت دقیق‌تر لایه‌های تاریخی این منطقه می‌تواند اطلاعات ارزشمندی از آن دوران در اختیار پژوهشگران و باستان‌شناسان قرار دهد.
همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش