۵۰ حلقه چاه غیرمجاز در نهاوند مسدود شود

ریشه برخی مشکلات ضعف مدیریت و نظارت است/برخورد با افراد سودجو در بازار خواسته و‌ مطالبه مردم است

برخورد با عوامل درگیری در سالن کشتی نهاوند

فعالیت عادی همه مراکز آموزشی استان همدان در روز شنبه

حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

  • کد خبر : 24503

صدای نهاوند:
امام جمعه نهاوند در خطبه های نماز جمعه این هفته نهاوند از شهردار بعلت تداوم آسفالت‌ریزی معابر و خیابان‌های نهاوند، قدردانی کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند، حجت الاسلام محمدرضا محمدی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه با اشاره به سالروز تشکیل سازمان ملل گفت: این سازمان برای دفاع از حقوق ملت‌ها ایجاد شد ولی متأسفانه به ابزاری در دست قدرت‌های استکباری تبدیل شد و به حمایت از سیاست‌های آن‌ها می‌پردازد و دفاع از حقوق ملت‌ها را به فراموشی سپرده است.

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها با اشاره به جنگ نوین و‌ شناختی دشمنان اظهار داشت: امروز دشمنان می‌خواهند فکر جوانان ما را بر علیه انقلاب اسلامی منحرف کنند و آن‌ها را نسبت به آرمان‌ها بی اعتماد کنند و جوانان را نسبت به آینده ناامید کنند و در این راه با جنگ روایت‌ها و جنگ شناختی در پی انجام نقشه‌های خود هستند.

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها با اشاره به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با قهرمانان علمی و ورزشی بیان کرد: شناسایی توطئه‌های دشمنان یک امر لازم است و باید هوشیار باشیم و همچنین افشای دروغ‌های دشمن توسط خواص و صاحبان تریبون یک ضرورت است که در بیانات رهبر انقلاب بر این موارد تأکید شد.

حجت الاسلام محمدی ادامه داد: آمریکا به دروغ اظهار دوستی می‌کند و از طرف مقابل هر روز تحریم‌ها را بیشتر می‌کند و ملت ما ۱۰ سال پای برجام ماند و به تعهداتش عمل کرد؛ ولی آمریکا حتی دارو را برای بیماران خاص تحریم‌کرد و هیچ تعهدی را انجام نداد که این نشان‌دهنده ادعاهای دروغین آمریکا است که باید به خوبی بیان و تبیین شود.

امام‌ جمعه نهاوند‌ گفت: تقویت اراده ملت عزیز ایران اسلامی عامل مهمی‌ دیگری است که باید بیان شود تا ملت به خوبی بداند در عرصه‌های مختلف کشور ما دارای چه توانمندی‌های بالایی هستیم باید و همواره گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب باشیم چون ایشان نقشه‌های دشمنان را به خوبی افشا و خنثی می‌کند.

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها عنوان کرد: گاهی از مسئولان انتقاداتی داریم و کارهای خوب را‌ هم باید اعلام‌ کنیم و از مسئولانی که شبانه‌روزی تلاش می‌کنند و صادقانه در حال خدمت هستند قدردانی داریم مثلاً در بحث آسفالت خیابان‌ها که به همت شهرداری و شورای شهر در‌ حال انجام است و با‌ پیگیری‌های نماینده شهرستان قیر آن تأمین شده و با نظارت فرمانداری در حال انجام است، قدردانی‌ می‌کنیم.

حجت الاسلام محمدی در بخش دیگری از خطبه‌ها بیان کرد: شورای ترافیک باید بررسی‌های دقیق‌تر و میدانی‌تر انجام دهد چون ممکن است برخی معابر و خیابان‌ها نیاز به چراغ‌های هشدار دارند و برخی معابر نیاز به سرعت‌گیر‌ دارند و سرعت‌گیرهای برخی‌ معابر موجب اذیت و آزار است که باید اصلاح شود.

وی اظهار داشت: گاهی شهروندان برای این مشکلات به ما مراجعه می‌کنند و ما هم چون کارشناس این حوزه نیستیم به مسئولان و کارشناسان مربوطه ارجاع می‌دهیم و توصیه داریم با نظر کارشناسی کارها را پیش ببرند و مشکلات مردم را حل کنند.

امام‌ جمعه نهاوند در بخش دیگری از خطبه‌ها با اشاره به درخواست پلیس فتا اظهار داشت: با توجه به کلاهبرداری‌های فراوان پلیس فتای شهرستان از شهروندان درخواست دارد که رمز و اطلاعات کارت بانکی را به هیچ عنوان در اختیار دیگران قرار ندهند و همچنین هشدار داده که به پیام‌ها و تماس‌ها و لینک‌ها در فضای مجازی پاسخ ندهند و مراقبت و مواظبت کنند تا باعث مشکل نشود.

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها بیان کرد: در شهر دارالمومنین نهاوند در برخی مناطق کمبودهایی در مورد فضاهای فرهنگی و مذهبی به خصوص نبود مسجد وجود دارد که امیدواریم این موضوع در دستور کار مسئولان قرار بگیرد و به این مورد توجه شود.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش