ارتقای زیرساخت‌های آموزشی و رفاهی دانشکده علوم پزشکی نهاوند

نهاوند نیازمند ورود جدی دستگاه‌ها به حوزه خدمات سفر و مدیریت بحران است

هویت تاریخی کهن شهر نهاوند در آستانه ثبت ملی

سیاست حذف ارز ترجیحی برای مبارزه با رانت اقتصادی انجام شد

دستگیری ۱۹ سارق و کشف ۲۸ فقره سرقت در نهاوند

افزایش ۴۰ درصدی برداشت چغندر در نهاوند

نشست خبری افتتاحیه جشنواره فیلم عمار در شهرستان نهاوند برگزار شد

تدابیر رهبر انقلاب و حضور مردم خنثی کننده فتنه‌های دشمنان/ مسئولان در بین مردم باشند و مشکلات را بشنوند و اقدام کنند

کشف و ضبط اقلام دارویی غیر مجاز انسانی و مخدر در نهاوند

افتتاح خانه سلامت دانشکده پزشکی نهاوند

  • کد خبر : 24475

صدای نهاوند:
خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند از پیدا شدن حفره ای قدیمی دربخش تاریخی میدان قیصریه شهر نهاوند خبر میدهد، که لازم است توسط باستانشناسان مورد بررسی دقیق تری قرار گیرد و پس از آن به جاذبه ای شهری تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، عده ای می گویند این غاز یا قنات در پایین مسجد امام حسن(ع) در ضلع شمال غربی میدان قیصریه قرن هاست که آب در آن در حال گذر است و بعنوان منبع اصلی آب قلعه نهاوند در دوران ساسانیان بوده است، این قنات با دهانه غار مانند به گفته منابع تاریخی یکی از مسیر های گریزگاه قلعه بوده است. 

مسجد جامع نهاوند که بالای این غار بنا شده است با قدمت بیش از ۹۰۰ سال به دوران سلجوقیان تعلق دارد و به‌عنوان یکی از بناهای تاریخی از دوره اسلامی، در طول تاریخ نقش مهمی در شکل‌گیری و تحکیم ایمان دینی و مذهبی مردم نهاوند داشته است.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نهاوند می گوید هنوز هیچ اطلاع درستی از تاریخ این غار یا قنات وجود ندارد و باید یک تیم کارشناسی با ورود به این غار تحقیقات خود را اغاز کند.

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش