اقلیتی از پزشکان نهاوند با دریافت “زیرمیزی” و فشارهای غیرقانونی، شیره جانِ مردم را می‌مکند

بازدید دادستان نهاوند از استخرهای شهرستان با هدف پیگیری راه‌اندازی و بهره‌برداری در راستای صیانت از حقوق عامه

تخصیص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار مالی وزارتی به دانشکده علوم پزشکی نهاوند

بازداشت ۵ نفر در رابطه با سرقت و خرید و فروش گردو پیش از زمان اعلامی

هشدارهای رئیس پلیس راهور برای کاهش حوادث جاده‌ای در نهاوند/ به صدا درآمدن زنگ خطر

خبرنگار را از میان پرونده‌های کیفری شناختم!

پیام دکتر حمید ملانوری شمسی استاندار همدان، به مناسبت روز خبرنگار

اجرای دقیق وقف‌نامه بیمارستان آیت‌الله علیمرادیان نهاوند یک تکلیف قانونی است

محکومیت یک میلیارد و ۲۹۰ میلیون ریالی برای خرید ۳۵ کیسه آرد یارانه ای در نهاوند

تمامی پروژه های مسیر زائران اربعین در شهرستان نهاوند تا ۱۷ مرداد تعطیل است

  • کد خبر : 24382

صدای نهاوند:
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان نهاوند، گفت: 4نفر از اراذل و اوباش و برهم زنندگان نظم عمومی در نهاوند دستگیر شدند.

عرفان رضایی در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند، اظهار کرد: در پی وقوع دو مورد شرارت تعدادی اراذل و اوباش و بر هم زدن نظم عمومی جامعه در یکی از بیمارستان‌های نهاوند و درگیری در سطح روستا های شهرستان نهاوند بلافاصله موضوع با جدیت در دستور کار پلیس قرار گرفت.

عرفان رضایی گفت: پس از ورود قاطع دادستان شهرستان به موضوع و صدور دستور قضایی،ماموران انتظامی با انجام اقدامات متهمان را دستگیر و به یگان انتظامی انتقال نمودند و متهمان با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان شدند.

رضایی بیان داشت :به حکم قانون موظف به برخود سخت و بدون مماشات با اراذل و اوباش هستیم و با افرادی که تحت هر عنوان حمل چاقو در معابر عمومی به جهت درگیری نمایند برخورد قاطع صورت می گیرد.

وی تاکید کرد: قرار بازداشت موقت تا زمان صدور حکم قطعی، عدم اعطای ارفاقات قانونی در دوران محکومیت و تقاضای صدور مجازات تکمیلی اقامت اجباری از دادگاه برای اقامت محکومان خارج از استان همدان در انتظار اراذل و اوباش نهاوند می باشد.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش