هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

اقدام قاطع پلیس نهاوند در دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی

اعتراضات مردمی نسبت به کیفیت نان پس از افزایش قیمت در نهاوند

استرداد ده میلیارد وجه کلاهبرداری شده توسط پلیس فتا نهاوند

ساعات کار ادارات همدان از ۲۶ اردیبهشت تغییر کرد

  • کد خبر : 24334

صدای نهاوند:
شرکت ایمیدرو برای سرمایه‌گذاری و اجرای طرح‌های اکتشافی در شهرستان نهاوند اعلام آمادگی کرد.

به گزارش صدای نهاوند، در راستای بهره‌برداری بهینه از ظرفیت‌های معدنی این شهرستان، مجتبی بیرانوند فرماندار نهاوند با جمعی از مسئولان و کارشناسان شرکت ایمیدرو دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست که با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان حوزه معدن برگزار شد، موضوعاتی همچون پتانسیل‌یابی منابع معدنی، اجرای مطالعات فنی و اقتصادی، احیای معادن غیرفعال و جذب سرمایه‌گذاران برای بهره‌برداری از ذخایر مس و سایر مواد معدنی شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.

فرماندار نهاوند با تأکید بر جایگاه ویژه این شهرستان در حوزه معدن گفت: وجود ذخایر ارزشمند معدنی در نهاوند یک فرصت مهم برای ایجاد اشتغال پایدار و توسعه اقتصادی است و حمایت از سرمایه‌گذاران بخش معدن، اولویت جدی مدیریت شهرستان خواهد بود.

نمایندگان شرکت ایمیدرو نیز در این دیدار، ضمن اعلام آمادگی برای سرمایه‌گذاری و اجرای طرح‌های اکتشافی، بر رفع موانع قانونی و تسهیل روند صدور مجوزها به‌عنوان پیش‌شرط تسریع در آغاز پروژه‌ها تأکید کردند.

این نشست، گامی مهم در مسیر جذب سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت‌های معدنی شهرستان نهاوند به‌شمار می‌رود.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش