حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

باید فضای امن و مطمئنی ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاران با رغبت وارد میدان شوند

مدارس فرسوده نهاوند با قید فوریت تعیین تکلیف شود

مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

  • کد خبر : 24157

صدای نهاوند:
فرمانده انتظامی شهرستان نهاوند از کشف 268هزار و200هزار نخ سیگار قاچاق در بازرسی از یک باب منزل توسط ماموران انتظامی این شهرستان خبر داد.

به گزارش صدای نهاوند، سرهنگ ذبیح الله درویشی در تشریح این خبر بیان داشت:ماموران انتظامی کلانتری ۱۱ شهرستان با انجام اقدامات فنی واطلاعاتی متوجه شدندفردی به هویت معلوم دریکی از محلات شهرستان اقدام به دپو و نگهداری سیگار خارجی قاچاق درمنزل می کند.

وی افزود:پس از انجام هماهنگی با مقام قضایی،رییس پلیس پیشگیری شهرستان به همراه ماموران انتظامی کلانتری ۱۱،پلیس اطلاعات،مواد مخدر وپلیس امنیت اقتصادی درمحل حاضر ونسبت به بازرسی از منزل متهم اقدام کردند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: در بازرسی از منزل شناسایی شده جمعا تعداد ۲۶۸هزار و۲۰۰نخ انواع سیگار خارجی (قاچاق) به ارزش تقریبی ۴ میلیارد ریال کشف و ضبط شد.

فرمانده انتظامی شهرستان نهاوند در پایان این خبر اذعان داشت: در این خصوص پرونده قضایی تشکیل و در تعزیرات حکومتی تحت رسیدگی می باشد.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش