• کد خبر : ۲۳۹۷۴

صدای نهاوند:
مدیر کلینیک تخصصی امام خمینی(ره) نهاوند از راه اندازی واحد ماموگرافی دیجیتال در این کلینیک تخصصی خبر داد.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند مهرداد سلگی افزود: دستگاه ماموگرافی از بعدازظهر امروز به صورت حضوری آماده ارائه خدمات دولتی به همشهریان است.

وی گفت: برای تحویل ، نصب و راه اندازی این دستگاه ۴۵ میلیارد ریال هزینه شده که این مبلغ از طریق هیات امنای ارزی تامین اعتبار شده است.

 سلگی اظهار کرد: ماموگرافی یا گرافی دیجیتال، یکی از مهم‌ترین راه‌های تشخیص سریع بیماری‌های مربوط به پستان از جمله سرطان سینه و فیبروکیست به شمار می‌رود.

وی گفت: در ماموگرافی، پزشک متخصص با کمک پرتو‌های خفیف اشعه ایکس زنانی را که دچار عارضه‌هایی هستند معاینه می‌کند تا هر چه زودتر از بیماری احتمالی مطلع شوند و روند درمان را آغاز کنند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش
فید آر اس اس
شبکه تلگرام صدای نهاوند
چاپ این خبر
افزایش سایز متن
کاهش سایز متن