• کد خبر : ۲۳۸۴۳

عضو و سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی:

آمریکا قابل اعتماد نیست و اهل فریب و نقض عهد است

صدای نهاوند:
عضو و سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی و نماینده شهرستان بروجرد: آمریکا قابل اعتماد نیست و اهل فریب و نقض عهد است.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، عباس گودرزی روز دوشنبه جمع مردم متدین و انقلابی نهاوند در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: دشمنان علیرغم تلاش فراوان و هزینه های هنگفت و انواع ترفندها از جمله جنگ شناختی نتوانسته اند در دستگاه محاسبات ذهن ملت ایران اختلال ایجاد نمایند و بین مردم با نظام و امام و امت فاصله و شکاف ایجاد کنند. 

گودرزی گفت: مردم با حضور باشکوه و شناخت لحظه ها و تشخیص درست وضعیت، دشمنان را ناکام می گذارند. 

وی ادامه داد: حساب مسئولی که نارضایتی در جامعه ایجاد کند با اصل انقلاب اسلامی جداست. انقلاب اسلامی متعلق به خود مردم است. مردم سهامداران و صاحبان اصلی این انقلابند و اجازه نمی دهند چه دشمنان بیرونی و چه نفوذی ها به انقلاب آسیب برسانند. 

عضو و سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در دوران شاه قادر نبودند حتی یک اسلحه ساده بسازند، قطعه هواپیما باید در خارج تعمیر می شد، بیگانگان تصمیم ساز و تصمیم گیر بودند و در امور کشور دخالت می کردند، پول و سرمایه و نیروی انسانی کشور در اختیار سیاست های آمریکا در منطقه بود، خفقان در کشور حاکم بود و کسی حتی جرات اظهار نظر هم نداشت، شهرها و روستاها فاقد امکانات و زیرساخت های لازم بود، فساد را سیستمی انجام می دادند و به معنای حقیقی کلمه، رژیم شاه یک رژیم فاسد و ضد مردمی بود اما به برکت انقلاب اسلامی، کشور از تحت تسلط کفار خارج شد، ملت روی پای خود ایستاد، پیشرفت های مختلف تحقق یافت، ایران در دنیا عزیز شد و امروز کشور مقتدر جمهوری اسلامی ایران با اقتدار در برابر دشمنان می ایستد، خم به ابرو نمی آورد و قادر است بدون وابستگی به بیگانگان، مشکلات خود را حل نماید. 

نماینده مردم بروجرد در مجلس ، اظهار کرد: در دوران طاغوت جمعیت ۳۵ میلیون بود و ۶ میلیون بشکه فروش نفت ما بود اما امروز جمعیت ۸۵ میلیون و فروش نفت کمتر از یک و نیم میلیون بشکه است، پس در دوران شاه بودجه و منابع بود لکن در اختیار یک طیف و قشر خاص بود. 

عباس گودرزی گفت: آمریکا قابل اعتماد نیست و اهل فریب و نقض عهد است. آنها دارو را بر بیمار سرطانی و بیمار پروانه ای ما تحریم می کنند، دانشمندان ما را ترور می کنند، علیه منافع ملت، تحریم وضع می کنند و دم از مذاکره می زنند. آمریکا به بهانه مذاکره می خواهد آنچه را که از طرق دیگر به دست نیاورده است از طریق مذاکره به دست آورد و فقط می‌خواهد کشور را متوقف نماید. 

گودرزی گفت: با ملتی با بصیرت و مسئولان خستگی ناپذیر می توان از گردنه ها عبور کرد، موانع را پشت سر گذاشت و آینده ای روشن و پر فروغ را رقم زد. 

وی در پایان بیان کرد: امروز هر کس در خدمت به مردم کوتاهی و تولید نارضایتی بکند قطعا خائن است و در واقع پیاده نظام دشمن و آمریکای درون محسوب می شود.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش
فید آر اس اس
شبکه تلگرام صدای نهاوند
چاپ این خبر
افزایش سایز متن
کاهش سایز متن