بازدید دادستان عمومی و انقلاب شهرستان نهاوند از پروژه های شهری

مصوبات دست‌وپاگیر باید بازنگری شوند / حمایت از نخبگان تولیدی مطالبه جدی است

راه‌اندازی شهرک صنایع غذایی یک ضرورت مهم برای نهاوند است

احداث بندر خشک و ایجاد منطقه آزاد اقتصادی می‌تواند گام مهمی در مسیر رشد و توسعه پایدار نهاوند باشد

مدیران نهاوند موضوع پدافند غیرعامل را به‌صورت جدی دنبال کنند تا از وضعیت موجود عبور کنیم

محکومیت سزای گرانفروشی کالا در نهاوند

آغاز عملیات اجرایی پروژه هدایت آبهای سطحی در بلوار شهید قدوسی نهاوند

رسانه‌های خودی را خودی بدانید!

نانوایی‌های پخت شبانه در نهاوند فعال می‌شوند

تشییع پیکر مطهر شهید حمله رژیم صهیونیستی در نهاوند

  • کد خبر : 23742

صدای نهاوند:
مدیر شبکه نهاوند، گفت: تعداد ۲۰ تخت بیمارستانی برای پیش بینی با موج احتمالی آنفلوانزا در بیمارستان‌ شهیدآیت الله قدوسی نهاوند افزایش و آماده کنند.

به گزارش صدای نهاوند: با توجه به افزایش میزان موارد ابتلا بیماران سرپایی آنفلوانزا در روزهای اخیر،تیم مدیریتی شبکه بهداشت و درمان نهاوند از بیمارستان قدوسی در راستای آمادگی و پیشگیری از موج احتمالی آنفلوانزا بازدید و ترتیب جلسه ای در دفتر ریاست آن بیمارستان دادشد.

دکترمنصوری نژادمدیر شبکه نهاوند در این جلسه تاکید نمود: تعداد ۲۰ تخت بیمارستانی برای پیش بینی با موج احتمالی آنفلوانزا در بیمارستان‌ شهیدآیت الله قدوسی نهاوند افزایش و آماده کنند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهاوندبا بیان اینکه ذخیره تجهیزات و دارویی مناسب برای مواجهه با موج احتمالی آنفلوانزا پیش‌بینی نمایند.

وی در ادامه ،تاکید بر رعایت بهداشت فردی ازجمله: عدم روبوسی یا دست دادن در هنگام بیماری، پوشاندن دهان و بینی در هنگام عطسه و سرفه کردن، استفاده از ماسک مناسب در هنگام بیماری و دفع بهداشتی آن، استراحت کافی، عدم حضور در اماکن تجمعی و کار و به حداقل رساندن تماس‌ها در هنگام بیماری می باشد.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش