هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

اقدام قاطع پلیس نهاوند در دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی

اعتراضات مردمی نسبت به کیفیت نان پس از افزایش قیمت در نهاوند

استرداد ده میلیارد وجه کلاهبرداری شده توسط پلیس فتا نهاوند

ساعات کار ادارات همدان از ۲۶ اردیبهشت تغییر کرد

  • کد خبر : 23713

صدای نهاوند:
فرماندار نهاوند،با تأکید بر اینکه باید مولدسازی املاک در آموزش وپرورش فعال شود، گفت: اگر قانون مولدسازی به صورت دقیق در آموزش وپرورش اجرا شود، بسیاری از مشکلات برطرف خواهند شد.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، ضرغام احمدوند در جلسه‌ای که به منظور رفع مشکلات و چالش های آموزش وپرورش نهاوند با حضور امام جمعه نهاوند، نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی، معاون سیاسی امنیتی واجتماعی فرمانداری، مدیر کل آموزش وپرورش استان همدان، رؤسای آموزش وپرورش نهاوند و خزل دیگر مسئولین برگزار شد، گفت: به منظور رفع مشکلات آموزش وپرورش نهاوند در بحث فضاهای آموزشی و تجهیز مدارس، نباید به اعتبارات شهرستانی اکتفا کرد و باید از ظرفیت های استانی و ملی در این رابطه بهره گرفت.

وی افزود: خیّرین عزیز در شهرستان نهاوند از ظرفیت های بزرگ شهرستان هستند که در بحث مدرسه‌سازی باید با نیازسنجی دقیق و آینده‌نگرانه، خیرین را به سمت ساخت فضای آموزشی در مناطق مورد نیاز سوق داد.

احمدوند ادامه داد: در چند سال اخیر اداره کل نوسازی مدارس استان کارهای بسیار خوبی در سطح شهرستان نهاوند انجام داده است که جای تشکر دارد؛ اما برخی تعهدات نیز طبق زمانبندی قبلی پیش نرفته است که نیاز به توجه ویژه دارد.

فرماندار نهاوند، اذعان داشت: رئیس جمهور محترم تاکید داشته اند که تا مهر سال آینده کلاس کانکسی و فرسوده در سطح کشور نداشته باشیم؛ مطمئنا این هدف‌گذاری فقط با اعتبارات دولتی قابل تحقق نیست و نیاز است که از تمامی ظرفیت ها در این رابطه استفاده شود.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش