• کد خبر : ۲۳۶۶۰

صدای نهاوند:
دادستان عمومی و انقلاب نهاوند گفت: موضوع بهداشت و درمان در شهرستان خط قرمز این دادستانی می باشد و در صورت تعلل و کوتاهی مراجع قضایی بلافاصله ورود و پیگیری می نمایند.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، احمد صفائی روز شنبه در دیدار با سرپرست شبکه بهداشت و درمان نهاوند، گفت: حفظ حقوق شهروندی و کرامت انسانی از اهم موضوعات حفظ حقوق عامه می باشد که این دادستانی به جد در این موضوع مصمم و پیگیر می باشد و لازم است پزشکانی که تعهد و قرارداد دارند به تعهد خود به طور دقیق عمل نمایند.

صفائی بیان کرد: حسب گزارشات واصله کمبود پزشک متخصص زنان و زایمان منجر به اعزام زنان باردار به شهرهای همجوار جهت انجام زایمان شده است که در صورت بروز آسیب به مادران و یا نوزادان آنها ریاست دانشگاه علوم پزشکی باید عواقب قانونی آن را بپذیرد و در مراجع قضایی پاسخگو باشد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان نهاوند نیز در این دیدار گفت: با پیگیری های صورت گرفته سه نفر پزشک متخصص زنان و زایمان در این شهرستان مشغول به کار شده اند که دیگر نیازی به اعزام زنان باردار به شهرستان های مجاور نمی باشد.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش
فید آر اس اس
شبکه تلگرام صدای نهاوند
چاپ این خبر
افزایش سایز متن
کاهش سایز متن