حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

باید فضای امن و مطمئنی ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاران با رغبت وارد میدان شوند

مدارس فرسوده نهاوند با قید فوریت تعیین تکلیف شود

مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

  • کد خبر : 23537

نماینده مردم نهاوند در مجلس:

وضعیت مدارس و مراکز آموزشی نهاوند مناسب نیست

صدای نهاوند:
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی گفت: مدارس و مراکز آموزشی شهرستان نهاوند آنچنان که باید در خور شأن این شهرستان نیستند.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، علیرضا نثاری در دیدار یا با کاظمی وزیر آموزش و پرورش، گفت: نقش نهادهای آموزشی و مدارس جهت شکل دهی یک جامعه امری بدیهی است و از این رو مجلس و دولت باید در کنار هم از طریق وزارت آموزش و پرورش، معلمان زحتمکش را با عناوین و اشکال مختلف حمایت کنند تا این عزیزان بجز آموزش صحیح علمی و اخلاقی به فرزندان کشور عزیزمان دغدغه دیگری نداشته باشند.

وی افزود: متاسفانه مدارس و مراکز آموزشی شهرستان نهاوند آنچنان که باید  در خور شأن این شهرستان نبوده و لازم است وزیر محترم  با تهیه،  تامین و تحویل وسایل و تجهیزات مورد نیاز  به ارتقا مدارس کمک کند.

نثاری اظهار داشت: بسیاری از مدارس نهاوند و روستاهای تابعه علاوه بر نیاز به تجهیزات نو و به روز نیاز به انجام عملیات عمرانی از جمله دیوار کشی،آسفالت مسیر، آسفالت محوطه،تعمیرات داخلی و ایجاد فضای مناسب تفریحی،  ورزشی و علمی را دارد که میطلبد دکتر کاظمی به صورت ویژه این موارد را پیگیری نمایند.

نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی گفت: احداث مدرسه شهرک فرهنگیان فیروزان که دارای ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی میباشد باید در صدر اولویت پروژه های وزارت آموزش و پرورش قرار گیرد و هرچه سریعتر شاهد بهره برداری از این مدرسه باشیم. 

نثاری با اشاره به علاقه جوانان شهرستان به رشته های فنی تاکید کرد: که حتما باید ترتیبی اتخاذ شود که رشته های فنی گسترش یابد و در گام اول رشته مکانیک به هنرستان پسرانه و طراحی دوخت به هنرستان دخترانه اضافه شود.

نماینده مردم  نهاوند در پایان گلایه‌های مربیان پیش دبستانی، نهضتی، پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت دارای کد ۲ ، فرهنگیان بازنشسته و….  به را به وزیر انتقال داد و خواستار رسیگی سریع و تعیین تکلیف این دست از افراد شد. 

کاظمی وزیر آموزش و پرورش ضمن تقدیر و تشکر از پیگیری های مستمر نثاری در حوزه های آموزشی در سطح ملی و شهرستان خطاب به نماینده نهاوند گفت: قطعا این دغدغه و  پیگیری های ارزشمند جنابعالی در آینده آموزشی نهاوند تاثیرگذار خواهد بود و با وجود نمایندگانی از این دست شاهد رشد،  توسعه و بالندگی آموزشی کشور خواهیم بود و در پایان قول بررسی دقیق و سریع و همچنین اقدام موثر درمورد موارد مطرح شده در جلسه را دادند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش