مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

بانک و موسسات مالی و اعتباری در استان باید حداقل پنجاه‌ درصد سپرده های جذب شده را در قالب تسهیلات و با لحاظ اولویت وام های ازدواج و فرزند آوری پرداخت نمایند

کشف تکه‌ ستون تاریخی در منطقه «دوخواهران» نهاوند

اعتراض خبرنگاران نهاوند به حذف از جلسه شورای ترافیک

اقدام ارزشمند و کم نظیر دادستان عمومی و انقلاب نهاوند/آزادی ۳۰ مددجو با دستور قضایی و در راستای سیاست‌های تحولی قوه قضائیه

کشف کارگاه ساخت سرکه تقلبی در نهاوند با دستور دادستان شهرستان نهاوند

در ۱۳ آبان دست طمع آمریکا از ایران قطع شد

افتخارآفرینی تاریخی بانوی رزمی‌کار نهاوندی در جهان

کمیته امور محکومین مالی در حوزه قضایی نهاوند راه اندازی شد

مصدومیت ۴ نفر بر اثر زلزله در نهاوند

  • کد خبر : 23534

صدای نهاوند:
نماینده نهاوند در مجلس با وزیر نفت دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند علیرضا نثاری در ابتدا با اشاره به وجود ضعف ها و کمبودها که باعث عدم توسعه و پیشرفت شهرستان نهاوند شده است گفت: اختصاص و پرداخت به موقع سهم مسئولیت های اجتماعی وزارت نفت نقش بسزایی در تکمیل و احداث پروژه های نیمه تمام در حوزه های ورزشی،  بهسازی و آسفالت معابر روستاها، پروژه های آبرسانی و پروژه های عمرانی و همچنین تعریف پروژه های جدید دارد. 

نثاری در ادامه با ابراز گلایه خود نسبت به عدم اجرای مناسب مسئولیت های اجتماعی وزارت نفت در سال ۱۴۰۲ در شهرستان نهاوند خواستار اجرای کامل تعهدات گذشته و فعلی این وزارتخانه در نهاوند شد. 

معضل بیکاری یکی دیگر از محورهای این جلسه بود که به پیشنهاد وزیر نفت و با توجه به ظرفیت شهرستان نهاوند مقرر شد ارزیابی و مطالعات  لازم برای اجرای پروژه هایی که در حوزه اختیارات وزارت نفت می باشد صورت پذیرد تا طی یک برنامه مشخص و زمانبندی شده اتفاقی مهم و تاریخی در این حوزه انجام شود. 

در پایان مهندس پاک نژاد ضمن تقدیر از دغدغه مندی و  پیگیری های مهندس نثاری، نگاه توسعه محور ایشان را سرآغاز رشد و پیشرفت شهرستان نهاوند خواند. 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش