حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

باید فضای امن و مطمئنی ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاران با رغبت وارد میدان شوند

مدارس فرسوده نهاوند با قید فوریت تعیین تکلیف شود

مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

  • کد خبر : 23502

صدای نهاوند:
فرماندار نهاوند، گفت: ۲۵درصد ماهی قزل کشور را نهاوند در ۴۸ مزرعه سردابی متراکم تامین می کند که این ظرفیت امروز به ۴ هزار تن افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، ضرغام احمدوند روز پنج شنبه در جشنواره شیلات نهاوند قطب آبزی پروری غیرساحلی کشور که در مجتمع امام خمینی(ره) نهاوند برگزار شد، گفت: ماهی در سبد و چرخه غذایی جایگاه مهم و مفیدی را دارد و پرداختن به این موضوع در نهاوند بعنوان قطب شیلات غیر ساحلی کشور با دبی آب مناسب نیازمند توجه تخصصی و بیشتری است.

احمدوند گفت: قزل دانش بعنوان بزرگترین مزرعه استراتژیک تخم چشم زده با تولید سالانه ۲۰۰ میلیون قطعه تخم چشم زده یکی از نادر ترین منابع تولید کشور در نهاوند است.

وی بیان کرد: زنجیره غذایی ماهی برای نخستین بار در کشور برای همدان راه اندازی می شود که اولویت بر محور گشنیز نهاوند در ماهی و سایر آبزیان هم این اتفاق باید رخ بدهد، مطالعه و امکان سنجی هم انجام می شود که هم اشتغال قابل توجه هم اقتصاد خوبی را رقم می زند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش