ریشه برخی مشکلات ضعف مدیریت و نظارت است/برخورد با افراد سودجو در بازار خواسته و‌ مطالبه مردم است

برخورد با عوامل درگیری در سالن کشتی نهاوند

فعالیت عادی همه مراکز آموزشی استان همدان در روز شنبه

حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

  • کد خبر : 23468

مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان:

دولت نگاه ویژه ای به بحث آرد و نان در کشور دارد

صدای نهاوند:
مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان، گفت: دولت نگاه ویژه ای به بحث آرد و نان در کشور دارد.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، محمد علی محمدی مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان در جلسه آرد و نان شهرستان نهاوند اظهار داشت : قوت غالب مردم نان است که تامین آن دست هر کسی نمی افتد و دولت نگاه ویژه ای به بحث آرد و نان در کشور دارد .

محمدی بیان داشت: نارضایتی مردم شهرستان در بحث آرد و نان یکی از مباحث بسیار مهم است که باید به طور جد مورد بررسی قرار بگیرد و با حساسیت تمام به بحث نان مردم ورود پیدا کنید.

وی در ادامه گفت: روستاهایی که نزدیک شهر هستند شهر هستند و از سهمیه شهر تغذیه می شوند باید تکلیفشان مشخص شوند و سهمیه جدایی به این روستاها تعلق بگیرد .

مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان با اشاره به اینکه ظرفیت های موجود در شهرستان را شناسایی کرده و سپس اقدام به انجام کاری کنید، اظهار داشت : یکی از ظرفیت های خوب استان همدان و شهرستان نهاوند کارخانه آرد شهرستان است که آرد باکیفیت تحویل نانوایان می دهند و باید به بحث آرد برای نان کامل هم ورود پیدا کنند، چرا که این کارخانه ظرفیت این کار را هم دارد.

محمدی گفت: متأسفانه در برخی نانوایی ها آرد خرید و فروش می شود که فروش مال غیر است و باید نظارت بیشتری بر این قضیه شود .

وی در خاتمه بیان داشت: در خصوص سهمیه ی ماهیانه ی نانوایان جلساتی برگزار شده و در این جلسه نانوایان را توجیه کنند و راه تخلفات در بحث فروش آرد را ببندید.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش