اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 23271

صدای نهاوند:
امام جمعه نهاوند، گفت: حفظ وحدت امت اسلامی ضروری است و باید امت اسلامی جبهه واحد و محور مقاومت باشند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند، حجت الاسلام والمسلمین عباسعلی مغیثی امام جمعه نهاوند در خطبه‌های این هفته نماز جمعه گفت: جنایات صهیونیست‌ها در غزه نتیجه اختلاف و تفرقه در بین کشورهای اسلامی است.
 
وی اظهار داشت: باور داشته باشیم که وحدت رمز پیروزی است و این اختلاف باعث جنایت‌های بیشتر صهیونیست‌ها شده و آن‌ها را برای تداوم خون‌ریزی ترغیب می‌کند.
 
امام جمعه نهاوند افزود: حفظ وحدت امت اسلامی ضروری است و باید امت اسلامی جبهه واحد و محور مقاومت باشند و در برابر استکبار صف واحدی تشکیل دهند و هر جا این وحدت قوی‌تر باشد دشمن ناامید‌تر‌ می‌شود.
 
وی ادامه داد: امروز مسئله اصلی امت اسلامی فلسطین است و نباید نسبت به امور آن‌ها بی‌تفاوت باشیم چون حمایت از مظلوم توصیه دین ما است.
 
حجت الاسلام مغیثی گفت: امروز صهیونیست‌ها با اجازه آمریکایی هیچ حد و مرزی برای جنایت‌های خود قائل نیستند و دیدید در لبنان چه فاجعه‌ای رقم زدند و وسایل ارتباطی مردم عادی را منفجر کردند و چندین نفر را شهید و زخمی کردند.
 
وی در پایان با اشاره به شروع سال تحصیلی اظهار داشت: وظیفه آموزش و پرورش برای تربیت نسل کارآمد و متدین بسیار مهم و اثرگذار است.
همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش