صهیونیست‌ها و حامیانش پاسخ دندان‌شکنی دریافت خواهند کرد

حمله رژیم صهیونیستی به مرکز راداری نهاوند هیچ‌گونه تلفات انسانی نداشت

با کسانی که در فضای مجازی موجب تشویش اذهان عمومی میشوند به جد برخورد قانونی می‌شود

بازدید شهردار نهاوند از پروژه های عمرانی

بازسازی و مرمت کاروانسرای سعادت نهاوند

دستگیری یکی از اراذل سابقه دار در نهاوند

فیلم/ بعد از ۴۷ سال با حضور بیش از هزار و ۵۰۰ نفر اولین کنسرت پاپ در نهاوند برگزار شد

نهاوند، قطب گیاه دارویی گشنیز کشور خواهد شد

استخر طالقانی تا پایان خردادماه و زمین چمن شهید سلیمانیان نهاوند تا پایان تیرماه آماده بهره‌برداری می شوند

تولید و توزیع ۴۰۰۰ تن آسفالت طی دو ماه گذشته توسط کارخانه آسفالت شهرداری نهاوند

  • کد خبر : 23098

صدای نهاوند:
مراسم افتتاحیه زمین چمن مصنوعی طرح شهید سلیمانی آموزشگاه «کاوه برزول» نهاوند به نام زنده یاد مرحوم داریوش جهانیان صبح امروز با حضور فرماندار، معاون سیاسی امنیتی اجتماعی فرماندار ، بخشدار زرین دشت ، مدیر آموزش وپرورش ، معاونت تربیت بدنی آموزش وپرورش استان، اصغر جهانیان خیر و بانی احداث این مجموعه و جمعی از مسئولان بخش برگزار شد.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، فرماندار نهاوند دراین مراسم ایجاد فضاهای ورزشی مناسب در مدارس را عامل اصلی ایجاد نشاط و شادابی در بین دانش آموزان و افزایش جذابیت مدارس دانست و اظهار داشت: با توجه به نقش و جایگاه ورزش و فعالیت های ورزشی در سلامت جسمی و روحی دانش آموزان باید بر توسعه و تجهیز فضاهای ورزشی در مدارس شهرستان توجه ویژه شود.

 
ضرغام احمدوند ضمن تقدیر و تشکر از همه دست اندرکاران دخیل در احداث زمین چمن مصنوعی آموزشگاه کاوه شهر برزول گفت: نزدیک به ۲/۵ میلیارد تومان هزینه ساخت چمن این مجموعه بود که بخشی از آن توسط خانواده مرحوم داریوش جهانیان از خیرین نهاوند و بخشی توسط اعتبارات دولتی طرح شهید سلیمانی تامین شده است.
همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش