اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 22960

صدای نهاوند:
یک زوج نهاوندی در حرکتی ارزشمند و خداپسندانه مبلغ 220 میلیون تومان دوفقره فیش حج تمتع خود را به خرید مسکن یک خانواده کم برخوردار تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) نهاوند اختصاص دادند.

 رئیس کمیته امداد امام شهرستان نهاوند، در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند، اظهار کرد: یک زوج نهاوند صبح امروز یک شنبه ۲۷ خردادماه با حضور در کمیته امداد نهاوند، دوفقره فیش حج تمتع به ارزش ۲۲۰ میلیون تومان را به منظور خریداری یک واحد مسکونی برای یک خانواده کم برخوردار تحت پوشش این نهاد تحویل دادند.

علی مرادی گفت: قرار است از محل فروش این فیش ها برای یک خانواده تحت پوشش که دارای سه فرزند دختر خردسال هستند،یک واحد مسکونی تهیه شود.

مرادی با بیان اینکه به درخواست این زوج سخاوتمند نامی از آنها برده نمی شود، افزود: گذشت و ایثار تعابیر و مفاهیم زیبایی دارد . اما گاهی وقت ها در بیان برخی واقعیت ها حتی واژگانی چون گذشت هم کم می آورند. افرادی که حتی از مطرح کردن نام و نشان خود پرهیز می کنند و نمی خواهند اعتبارشان ورد زبان شهروندان باشد. 

وی گفت:در زمان حاضر تعدادی خانواده نیازمند در این شهرستان شناسایی شده که برای داشتن سرپناه به کمک خیرین و نیکوکاران نیاز دارند.

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش