هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

اقدام قاطع پلیس نهاوند در دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی

اعتراضات مردمی نسبت به کیفیت نان پس از افزایش قیمت در نهاوند

استرداد ده میلیارد وجه کلاهبرداری شده توسط پلیس فتا نهاوند

ساعات کار ادارات همدان از ۲۶ اردیبهشت تغییر کرد

  • کد خبر : 22912

صدای نهاوند:
امام جمعه نهاوند، گفت: وظیفه ما انتخاب اصلح بر اساس معیارهای امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی و تشریح و تبیین ضرورت مشارکت حداکثری است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند، حجت الاسلام  عباسعلی مغیثی  در خطبه‌های این هفته نماز جمعه گفت: همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند امروز جنگ نظامی نداریم ولی جنگ فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و امنیتی داریم و باید هوشیار باشیم چون عوامل دشمن در زمینه‌های فرهنگی و ترویج بی بندوباری و فساد دارند تلاش و کار می‌کنند.

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها اظهار داشت: وعده خدا بر نابودی اسرائیل قطعا محقق خواهد شد و عملیات طوفان الاقصی وضعیت صهیونیست‌ها را در دنیا تغییر داد و تنفر جهانی از آن‌ها را به بالاترین حد رساند.

امام جمعه نهاوند ادامه داد: صهیونیست‌ها به هیچ دستاوردی در غزه نرسیدند و شکست و لطمه خوردند و فقط کودک و زنان بی‌گناه را قتل و عام کردند ولی در مقابل جبهه مقاومت با صلابت و قدرت به کار خود تا نابودی صهیونیست‌ها ادامه می‌دهد.

وی بیان کرد: خود تحلیل‌گران غربی هم بر شکست صهیونیست‌ها اذعان دارند و در این چند ماه به هیچ کدام از دستاوردهایی که اعلام کردند نرسیدند و مردم جهان هم این‌چنین جنایت‌های آن‌ها را محکوم می‌کنند.

حجت الاسلام‌  مغیثی در بخش دیگری از خطبه‌ها به انتخابات پیشرو اشاره کرد و گفت: در این زمینه وظیفه داریم تبیین کنیم و سوال و تحقیق کنیم و افرادی که به شهیدان رجایی و رئیسی نزدیک هستند و می‌توانند خدمت کنند انتخاب کنیم.

وی اظهار داشت: وظیفه ما انتخاب اصلح بر اساس معیارهای امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی و تشریح و تبیین ضرورت مشارکت حداکثری است.

امام جمعه نهاوند در بخش دیگری از خطبه‌ها خواستار ترویج ازدواج آسان و کنار گذاشتن سنت‌های غلط در این زمینه شد و از خانواده‌ها درخواست کرد با گفتگو و توافق زمینه ازدواج آسان زوج‌‌های جوان را فراهم و تسهیل کنند و از تحمیل هزینه‌های سنگین بر زوج‌ها خودداری کنند.

اموی در پایان با اشاره به شروع به کار دفتر آقای علیرضا نثاری نماینده مردم نهاوند در‌ مجلس گفت: همه باید به نماینده و دولت ‌کمک کنند و با هم‌افزایی باعث شوند خدمت‌رسانی دولت تکمیل شود و با همدلی و همکاری مشکلات را کاهش داد.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش