اجرای دقیق وقف‌نامه بیمارستان آیت‌الله علیمرادیان نهاوند یک تکلیف قانونی است

محکومیت یک میلیارد و ۲۹۰ میلیون ریالی برای خرید ۳۵ کیسه آرد یارانه ای در نهاوند

تمامی پروژه های مسیر زائران اربعین در شهرستان نهاوند تا ۱۷ مرداد تعطیل است

حمایت گسترده مردم نهاوند از رویکرد قاطع دادستان در صیانت از حقوق عامه

کشف ۲۰۰۰ لیتر سوخت قاچاق در نهاوند

پیشنهاد تفاهم‌نامه طرح امین؛ گام جدید کمیته امداد و مرکز نیکوکاری صدای نهاوند برای حمایت از نیازمندان

تشکیل پرونده قضایی برای شرکت پیمانکاری اداره راه به علت برداشت غیر مجاز شن و ماسه از رودخانه حرم اباد

اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

  • کد خبر : 22888

صدای نهاوند:
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی گفت: سد گرین نهاوند پروژه ای است که نزدیک به ۱۵ سال از عملیات اجرایی آن می گذرد، اما پیشرفتی خاصی نداشته است.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، علیرضا نثاری، ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه نهاوند، گفت: شهرستان نهاوند دارای ظرفیت های زیادی در گردشگری دامداری و باغات و … است و ما باید این ظرفیت ها را از حالت بالقوه به بالفعل تبدیل کنیم البته در این خصوص قطعا اقداماتی انجام گرفته، اما حتما کافی نبوده است.

نثاری گفتک نهاوند در حوزه راه و راه آهن مشکل بسیار جدی دارد و در برای احیا کارخانجات صنعتی و تولیدی  تعطیل شده باید کارهای اساسی صورت بگیرد. 

وی ادامه داد: در بخش صنایع تبدیلی و بحث توسعه زیر ساخت های کشاورزی به عنوان قطب کشاورزی استان و بحث گلخانه ها که باید بعنوان یک ظرفیت بسیار ویژه در شهرستان مورد توجه قرار بگیرد برنامه ریزی لازم نیاز است.

نماینده مردم نهاوند، بیان کرد: احیا شهرک‌ صنعتی نهاوند با توجه به اینکه متاسفانه ۶۰ درصد واحدهای این شهرک تعطیل هستند در دستور کار قرار دارد و احداث شهرک مبل و منبت بعنوان یک ظرفیت شناسایی  نشده در دستور کار قرار دارد.

علیرضا نثاری افزود: توجه ویژه به بحث مسکن ( ساخت و سازها و ساماندهی بازار رهن و اجاره)،که در مجلس شورای اسلامی هم مصوبات خوبی در این حوزه به تصویب رسیده ضروری دانست و گفت:  باید اقداماتی بیشتری برای حل مشکل مسکن با محوریت مجلس انجام شود.

نثاری اظهار کرد: یکی‌از دلایل عدم ورود سرمایه گذار و بخش خصوصی به شهرستان نبود زیرساخت لازم و کافی در حوزه انرژی هست که باید به صورت فوری و با جدیت تمام این موضوع در دستور کار قرار گیرد.

وی بیان کرد: مطالبه مردم تقویت تجهیزات سازمان های خدمات رسان از جمله شهرداری ها،آتش نشانی، راهداری و بیمارستان ها است که برای رفع این نگرانی ها باید  کارها و اقدامات مهمی انجام شود.

نثاری گفت: تقویت و توسعه حوزه گردشگری با ایجاد زیر ساخت های لازم، توجه ویژه به آب و فضلاب روستایی و ساماندهی و راه اندازی پروژه های که کلنگ زنی شده اند از دیگر برنامه های است که باید پیگیری شوند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش