ممنوعیت دریافت هزینه تحت عنوان ورودی در سراب گیان نهاوند با دستور دادستان شهرستان نهاوند

هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

اقدام قاطع پلیس نهاوند در دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی

اعتراضات مردمی نسبت به کیفیت نان پس از افزایش قیمت در نهاوند

استرداد ده میلیارد وجه کلاهبرداری شده توسط پلیس فتا نهاوند

  • کد خبر : 22885

صدای نهاوند:
امام جمعه نهاوند، گفت:وظیفه ما است که شخصی انقلابی و نزدیک به عملکرد شهید رئیسی و رجایی، مردمی، اصلح، مطیع ولایت و مقام‌ معظم رهبری انتخاب کنیم.

به گزارش پایگاه خبری صدای نهاوند، حجت الاسلام عباسعلی مغیثی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه با اشاره به نامه رهبر معظم انقلاب به دانشجویان اروپایی و آمریکایی گفت: حق و باطل همیشه وجود داشته و دارد و امروز این دانشجویان در جبهه حق و دفاع از مظلومان قرار گرفتند و در این نامه رهبر انقلاب از این دانشجویان قدردانی کرده است.

وی اظهار داشت: با وجود همه سرکوب‌ها، اخراج از دانشگاه، کتک خوردن و برخوردها این دانشجویان همچنان بر ضد سیاست‌های استکبار و صهیونیست‌ها اعتراض می‌کنند و از حق دفاع می‌کنند.

امام جمعه نهاوند افزود: ملت‌های مسلمان راهی جز مقاومت در مقابل دشمنان ندارند و ثابت شده است که هزینه مقاومت از سازش کمتر است و این را به عینه دیده‌ایم.

وی ادامه داد: هرچه در‌ مقابل دشمنان و آمریکا عقب‌نشینی شود آن‌ها جلوتر می‌آیند و تنها راه مبارزه با آن‌ها مقاومت است.

حجت الاسلام مغیثی در بخش دیگری از خطبه‌ها گفت: مجلس جدید کار خود را شروع کرده است و در روزهای آینده نیز دولت چهاردهم را مردم انتخاب می کنند تا این مجلس و دولت با همکاری بتوانند ایران قوی و با اقتدار را در سطح جهان عزتمندتر کنند.

امام جمعه نهاوند در بخش دیگری از خطبه‌ها بیان داشت: بمباران چادرهای اوارگان در رفح جنایت دیگری بود که با حمایت آمریکا و توسط صهیونیست‌ها انجام شد ولی سردمداران‌ غرب سکوت کرده اند.

وی ادامه داد: مدعیان حقوق بشر ساکت هستند و اشرار صهیونیست‌ها هم هر کاری می توانند انجام می دهند و سازمان ملل هم کاری نمی‌کند.

حجت‌الاسلام مغیثی در بخش دیگری از خطبه‌ها اظهار داشت: امیدواریم مجلس جدید،انقلابی عمل کند و برای حل مشکلات مردم قانون‌گذاری کند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش