حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

باید فضای امن و مطمئنی ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاران با رغبت وارد میدان شوند

مدارس فرسوده نهاوند با قید فوریت تعیین تکلیف شود

مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

  • کد خبر : 22826

صدای نهاوند، فرماندار نهاوند، گفت: برای حل مشکلات پروژه های مسکن در شهرستان از بانک‌ها، شهرداری، ادارات خدمات‌رسان تقاضا دارم با همکاری و هماهنگی کمک کنند تا این مشکلات مرتفع شود.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، ضرغام احمدوند روز یکشنبه، ۲۳ اردیبهشت در جلسه شورای مسکن شهرستان نهاوند، اظهار کرد: ادارات نهاوند مشکلاتی که در شهرستان قابل حل نیست را از طریق مکاتبات با استان پیگیری کنند.

احمدوند گفت: پروژه نهضت ملی مسکن در شهرک شهیدحیدری نهاوند با توجه به شرایطی که دارد انتظار داریم سرعت بگیرید و پروژه شهرک امیرکبیر که در حال حاضر بحث تأمین آبش مهمترین موضوع است، باید این مشکل هم حل شود.

به گفته وی، مسکن مهر نیمه‌کاره شهر فیروزان برای اجرای پروژه نهضت ملی مسکن تعیین‌تکلیف شده که باید براساس زمان‌بندی اجرا و پیگیری شود و مسکن مهر نیمه‌کاره شهر گیان هم برای اجرای پروژه مسکن محرومین تعیین‌تکلیف شود.

احمدوند همچنین تأکید کرد: مسکن مهر نیمه‌کاره شهر برزول نیز باید به‌زودی تعیین‌تکلیف شده و درگاهی برای ثبت‌نام متقاضیان مسکن این پروژه، ایجاد و معرفی شود.

وی تصریح کرد: برای زمینی هم که برای طرح جوانی جمعیت در منطقه گل‌زرد نهاوند در نظر گرفته شده است، سریع‌تر نقشه را اعلام کنید که زودتر الحاق شود چراکه این پروژه هم باید سریع‌تر به نتیجه برسد.

فرماندار نهاوند با اشاره به اینکه در زمینه مقاوم‌سازی مسکن روستایی در کشور رتبه‌داریم‌، یادآور شد: باید پیگیر باشیم که جشن پایان مقاوم‌سازی مسکن روستایی را در شهرستان برگزار کنیم و در این بخش هم باید بانک‌ها کمک کنند تا انجام شود.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش