• کد خبر : ۲۲۸۰۰

صدای نهاوند:
مسئول اداره حفاظت محیط زیست شهرستان نهاوند گفت: با توجه به فصل زادآوری پستانداران و تخم گذاری و جوجه آوری پرندگان وحشی در منطقه حفاظت شده و تحت مدیریت ملوسان تا پایان خرداد ماه ورود به این منطقه ممنوع است.

عزیز قیاسی در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند، گفت: به دلیل ایجاد و فراهم نمودن فضایی امن و ایمن برای وحوش ورود کلیه اشخاص تا پایان خرداد ماه سالجاری امکان پذیر نمی باشد.

قیاسی افزود: لذا شهروندانی که قصد صعود و حضور در منطقه مذکور را دارا می باشند شایسته است تا پایان فصل از حضور و صعود به ارتفاعات و سایر عرصه های منطقه، امتناع ورزند.

وی گفت: منطقه حفاظت‌شده ملوسان نهاوند در ۲۴ کیلومتری شمال شرقی شهر نهاوند قرار دارد و بیش از ۱۰ هزار هکتار مساحت دارد. این منطقه از سال ۷۳ به‌عنوان منطقه تیراندازی و شکارممنوع معرفی‌شده و پس از ۱۶ سال در سال ۸۹ به منطقه حفاظت‌شده ارتقاء سطح یافته است.

وی با بیان اینکه در این منطقه که دارای اقلیم بسیار مناسبی است گونه‌های مختلفی از جانوران وحشی و گیاهان وجود دارد که در غنای تنوع‌زیستی آن نقش مهمی ایفا می‌کنند، افزود: پوشش گیاهی منطقه دربرگیرنده ۱۵۲ گونه گیاهی اعم از ۱۳۸ گونه علفی، سه گونه درختی، ۹ گونه درختچه‌ای و ۱۲ گونه بوته‌ای است.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست نهاوند با اشاره به گونه‌های جانوری منطقه ملوسان، اضافه کرد: در ضمن در این منطقه ۲۵۳ گونه جانوری شامل پنج رده جانوری اعم از ۳۴ گونه پستاندار، ۱۶۴ گونه پرنده، ۳۴ گونه خزنده، چهار گونه دوزیست و ۱۷ گونه ماهی زیست می‌کنند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش
فید آر اس اس
شبکه تلگرام صدای نهاوند
چاپ این خبر
افزایش سایز متن
کاهش سایز متن