نهاوند در مقایسه با تاریخ و قدمت آن توسعه پیدا نکرده است

پیشرفت سد گرین نهاوند پس از ۱۵ سال قابل قبول و مطلوب نیست

تمامی دستگاه‌های اجرایی استان همدان هفته آینده دو ساعت زودتر تعطیل خواهند شد

دستگاه‌های متولی فرهنگ‌سازی برای افزایش ازدواج و ترغیب به فرزندآوری را برای جامعه تبیین کنند

تجلیل از امام جمعه نهاوند به دلیل خدمات ۴ دهه حضور در نهاوند

حضور ۴ بسکتبالیست نهاوندی به مرحله اول اردوی استعدادیابی تیم ملی ۲۰۲۵

آئین افتتاح زمین چمن مصنوعی طرح شهید سلیمانی آموزشگاه «کاوه برزول» نهاوند به نام زنده یاد مرحوم داریوش جهانیان

جریمه ۱۶۰ میلیون تومانی فرجام عرضه خارج از شبکه کود شیمیایی یارانه‌ای در نهاوند

پروژه ی سببی و نسبی به زودیی در نهاوند افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید

ستاد اوقات فراغت شهرستان نهاوند به فراموشی سپرده شده است

  • کد خبر : 22777

رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان همدان:

مردم نان تیره و سبوسدار مصرف کنند

صدای نهاوند:
رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان همدان، گفت: مردم نان تیره و سبوسدار مصرف کنند.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، معصومی در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان نهاوند اظهار کرد: در کشور ما ۶۳ درصد انرژی افراد از طریق نان تأمین می‌شود اما متأسفانه مصرف برخی از نان‌های صنعتی امروز نه تنها به سلامتی کمک نمی‌کند بلکه موجب مسائل گوارشی نیز می‌شود که علت عمده آن حذف سبوس از آرد است.

معصومی افزود: سبوس‌گیری بسیار به کیفیت نان آسیب می‌زند و چون برای کارخانه‌داران سود اقتصادی دارد و سبوس را به شکلی جداگانه به فروش می‌رسانند بنابراین به حذف سبوس از آرد اقبال بیشتری دارند.

وی همچنین با اشاره به اینکه هر سه ماه یکبار در دانشگاه علوم پزشکی همدان میزان سموم در محصولات کشاورزی پایش و بررسی می‌شود گفت: ماشین‌ آلات فرآوری تولید و پخت نان باید بروزرسانی شوند، همچنین مخمر یارانه‌ای نیز در این دستورالعمل پیش‌بینی شده است.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش