اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 22606

صدای نهاوند:
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار همدان، گفت: خبرنگاران باید در زمینه روایت‌سازی و تصویر‌پردازی کار کرده و مساله انتخابات را برای مردم به خوبی تبیین کنند.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، حسن رضانیا عصر یک شنبه ۲۴ دی ماه در همایش «نقش رسانه در مشارکت و انتخابات» در سالن جلسات شهرداری نهاوند، اظهار داشت: با تمام توان و ظرفیت به این میدان خواهیم آمد و بنا به فرمایش رهبری با ۴ راهبرد امنیت کامل ، رقابت واقعی، سلامت حقیقی و مشارکت پرشور این موضوع را اجابت و محقق خواهیم کرد.

رضانیا با بیان اینکه ویژگی شاخص سردار سلیمانی این بود که از دل تهدیدها هزاران فرصت خلق می کرد تصریح کرد: در این شرایط هم از روابط عمومی ها و فعالان حوزه رسانه و خبر خواستاریم که اخبار را با دقت پردازش کنند زیرا دشمن اخبار را به بسته های روایتی تبدیل می کند و به نقطه ضعف برای ما تبدیل می کند.

وی خواستار تقویت حوزه روایت گری و روایت سازی اخبار و افزایش فعالیت در این حوزه شد.

وی بیان کرد: برای برگزاری انتخاباتی با شکوه تمر‌کز ما بر چهار اصل امنیت کامل، رقابت واقعی، سلامت حقیقی و مشارکت قوی و پرشور و نشاط خواهد بود که امید است با تکیه بر این اصول شاهد انتخاباتی پرشورتر از همیشه باشیم.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش