اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 22509

صدای نهاوند:
شهردار نهاوند، گفت: پلمپ،جریمه و لغو مجوز کسب در انتظار مغازه های هستند که در خیابان های نهاوند سد معبر می کنند.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، مجید یوسفی نوید در دومین جلسه کمیته رفع سدمعبر که در سالن جلسات شهرداری نهاوند برگزار شد، گفت: با متخلفین در حوزه عدم رعایت حقوق شهروندی و تصرف پیاده رو‌ها برخورد قانونی لازم توسط سایر ادارات عضو انجام پذیرد. 

یوسفی نوید بیان کرد: مغازه های اقدام به سد معبر کنند در مرحله اول پلمپ واحد تجاری و استعلام از ادارات‌ ده‌گانه انجام پذیرد و پلمپ مغازه حداقل تا یک‌ هفته فک نگردد و درصورت تکرار، افزایش مدت زمان پلمپ،جریمه و لغو مجوز کسب توسط کمیته سدمعبر انجام پذیرد. 

وی ادامه داد:  همشهریان ، کسبه، مغازه داران و کلیه‌ی عواملی که به هر طریقی حقوق شهروندی را نادیده گرفته و باعث از بین رفتن حقوق شهروندی عابرین میگردند لازم است که در این خصوص با جدیت اقدام کرده تا متضرر نگردند. 

شهر داری نهاوند، گفت: جمع‌آوری و توقیف دکه‌های غیر مجاز، اتاقک‌ها ،وانت‌بارها و کلیه‌ی عواملی که به هر طریقی اقدام به سدمعبر میکنند مشمول این طرح و جمع‌آوری شده و در صورت مشاهده توقیف و جریمه میگردند. 

زهرا عمرایی

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش