اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 22415

صدای نهاوند:
فرماندار نهاوند، گفت: دشمن روی ایجاد مشکل در آموزش وپرورش و فریب دانش آموزان سرمایه گذاری کرده است.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، ضرغام احمدوند صبح دوشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش نهاوند، گفت: بازگشایی مدارس شهرستان نهاوند در سال جاری به بهترین نحو ممکن انجام خواهد شد و با درایت آموزش وپرورش و تمهیداتی که اندیشیده شده است، دانش آموزان شهرستان، مهر را با شور و نشاط آغاز خواهند کرد.

احمدوند با اشاره به اینکه آموزش و پرورش خانه دوم همه است، اظهار داشت: دشمن روی ایجاد مشکل در آموزش وپرورش و فریب دانش آموزان سرمایه گذاری کرده است؛ لذا ما باید نگاه ویژه تری به آموزش و پرورش داشته باشیم و تلاش کنیم که دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور، در دام دشمنان گرفتار نشوند.

وی در ادامه با اشاره به با اشاره به برگزاری کنگره ی ۸٠٠٠ هزار شهید استان همدان، بیان داشت: در راستای این کنگره در شهرستان نهاوند بیش از ۱۵۰ یادواره شهید برگزار شده که عمده ی آن ها در مدارس انجام شده است و آموزش و پرورش شهرستان در راستای این کنگره، کارهای فرهنگی بسیار خوبی انجام داده است که هر مدرسه یک یادواره شهید، یکی از این برنامه های خوب فرهنگی در این رابطه بوده است که جای تشکر و قدردانی دارد.

فرماندار نهاوند، بیان کرد: در چند روز گذشته که سالگرد فوت خانم امینی بود و فراخوان هایی توسط دشمنان برای ایجاد اغتشاش در سطح کشور انجام شده بود، به  در شهرستان نهاوند هیچگونه مشکلی نداشتیم که در این رابطه نیز نمی توان نقش مثبت آموزش وپرورش را نادیده گرفت.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش