• کد خبر : ۲۲۳۸۲

صدای نهاوند:
با حضور امام جمعه، فرماندار،معاون اداره کل ارشاد اسلامی استان همدان و جمعی از مسئولین از تابلو تمثال شهدای گروه انقلابی ابوذر در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نهاوند رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، فرماندار نهاوند در این مراسم شهدا را نشان افتخار شهرستان نهاوند دانست و اظهارداشت: شهدا سند ایستادگی مردم نهاوند هستند که هدفشان نهادینه کردن احکام نورانی اسلام بوده است و ما نیز باید در راستای اهداف شهدا گام برداریم.

ضرغام احمدوند با اشاره به ضرورت معرفی شهدا به نسل جوان بیان داشت : امروز وظیفه ی ما مسئولین است با هر وسیله‌ای ارزش های والای شهدا را به نسل های نوجوان و جوانمان منتقل کنیم .

احمدوند در خاتمه گفت: شهدا در وصیت‌نامه هایشان به دینداری و اطاعت از ولایت فقیه اشاره کرده اند و ما هم باید در این راستا گام برداریم .

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش
فید آر اس اس
شبکه تلگرام صدای نهاوند
چاپ این خبر
افزایش سایز متن
کاهش سایز متن