اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 22284

صدای نهاوند:
فرماندار نهاوند، گفت: اعتبارات شهرستان نهاوند در سال جاری ۱۸۳ میلیارد و ۵۲۳ میلیون تومان است.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، ضرغام احمدوند صبح امروز در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان نهاوند، گفت: از مجموع ۱۵۸ میلیارد و ۵۲۳ میلیون تومان، ۲۰ میلیارد تومان اعتبارات استانی، ۲۲ میلیارد از محل اعتبارات نفت، ۷۰ میلیارد تومان از اعتبارات متوازن و ۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات نفت و گاز منطقه محروم می باشد.

احمدوند گفت: ۲۵ میلیارد تومان از اعتبارات ملی جذب شده توسط نماینده به بهسازی روستاها اختصاص یافته است که با این اعتبار، مجموعه اعتبارات شورای برنامه ریزی شهرستان ۱۸۳ میلیارد تومان است.

وی افزود: اعتبارات امسال حدود ۴۰درصد به علاوه ۲۵میلیارد اعتبارات در اختیار نماینده افزایش یافته است.

ضرغام احمدوند گفت؛ این اعتبارات نیاز به تقویت و پیگیری مدیران دستگاهها برای جذب اعتبارات ملی و وزارتخانه ها دارد و خواستار تلاش مدیران شهرستان برای جذب این ارقام شد.

احمدوند تصریح کرد؛ با پیگیری های استاندار ۱۰ خودروی آتش نشانی برای شهرداری های استان جذب شد که با پیگیری یوسفی نوید شهردار نهاوند یک مورد آن برای شهرداری نهاوند به کارگرفته شده است.

فرماندار نهاوند در این جلسه سهم اعتبارات شهرستان نهاوند در سال ۱۴۰۲ را از محل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استانی ، ردیف‌های قانون استفاده متوازن از امکانات کشور ، سه درصد نفت و‌ گاز در مجموع ۱۸۳ میلیارد و ۵۲۳ میلیون تومان سهم اعتبارات شهرستان نهاوند به همراه ۲۵ میلیارد تومان سهم نماینده در قالب ۲۱۰ پروژه بین ۴۱ دستگاه اجرایی شهرستان توزیع شده است.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش