• کد خبر : ۲۲۱۵۸

صدای نهاوند:
امام جمعه نهاوند، گفت: رونمایی از موشک فراصوت فتاح برای مستضعفان و برای دوستان مایه امید و خوشحالی، برای دشمنان مایه ترس و اضطراب و برای دنیا مایه حیرت و شگفتی است.

به گزارش پایگاه خبری صدای نهاوند،حجت الاسلام عباسعلی مغیثی در خطبه های این هفته نماز جمعه گفت: امروز در جنگ ترکیبی، رسانه ای، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و همه جانبه دشمنان بر ضد نظام اسلامی هستیم که باید حضور فعال داشته باشیم و با هجمه‌های دشمنان مقابله کنیم.

حجت الاسلام مغیثی گفت: امام خودباوری و اسلام ناب را به ما هدیه داد و بر همین اساس ۴۳ سال است در مقابل دشمنان ایستاده ایم.

وی بیان کرد: عوامل امیدآفرین امنیت و کارآمدی است که امروز به یاری خدا امنیت مثال زدنی داریم و انقلاب اسلامی هر روز کارآمد تر از گذشته در حرکت هستیم.

امام جمعه نهاوند در بخش دیگری از خطبه ها افزود: رونمایی از موشک فراصوت فتاح برای مستضعفان و برای دوستان مایه امید و خوشحالی، برای دشمنان مایه ترس و اضطراب و برای دنیا مایه حیرت و شگفتی است.

وی عنوان کرد: جوانان مومن این کشور در همه عرصه‌های دفاعی، هسته ای، پزشکی، نانو، موشکی و دیگر بخش‌هایی که ورود کردند سرآمد شدند و این باعث افتخار است.

حجت الاسلام مغیثی گفت: امروز گفتمان مقاومت در منطقه حرف اول را می زند و کشورهای منطقه فهمیدند که آمریکا برای آنها کاری نمی‌کند.

وی در بخش دیگری از خطبه ها اظهار داشت: تابستان فرا رسیده است و باید برای اوقات فراغت جوانان فکری شود که خانواده‌ها و نهادهای فرهنگی، مذهبی، مساجد و هرکسی کاری می تواند باید برای غنی کردن اوقات فراغت جوانان انجام دهد و باید مراقب جوانان باشیم.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش
فید آر اس اس
شبکه تلگرام صدای نهاوند
چاپ این خبر
افزایش سایز متن
کاهش سایز متن