ارتقای زیرساخت‌های آموزشی و رفاهی دانشکده علوم پزشکی نهاوند

نهاوند نیازمند ورود جدی دستگاه‌ها به حوزه خدمات سفر و مدیریت بحران است

هویت تاریخی کهن شهر نهاوند در آستانه ثبت ملی

سیاست حذف ارز ترجیحی برای مبارزه با رانت اقتصادی انجام شد

دستگیری ۱۹ سارق و کشف ۲۸ فقره سرقت در نهاوند

افزایش ۴۰ درصدی برداشت چغندر در نهاوند

نشست خبری افتتاحیه جشنواره فیلم عمار در شهرستان نهاوند برگزار شد

تدابیر رهبر انقلاب و حضور مردم خنثی کننده فتنه‌های دشمنان/ مسئولان در بین مردم باشند و مشکلات را بشنوند و اقدام کنند

کشف و ضبط اقلام دارویی غیر مجاز انسانی و مخدر در نهاوند

افتتاح خانه سلامت دانشکده پزشکی نهاوند

  • کد خبر : 22086

صدای نهاوند:
نماینده مردم نهاوند، در مجلس شوراتی اسلامی گفت: ورودی نهاوند از روستای کوهانی تا پیچ آب تعریض و ساماندهی می شود.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، روز پنج شنبه ۲۵ اردیبهشت با دعوت نماینده مردم نهاوند صادقی مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان در نهاوند حضور یافت.

ورودی نهاوند از سمت کوهانی، مسیر تردد اکثر روستاهای بخش مرکزی با جمعیت بالایی است و درخواست های مکرر مردمی علی الخصوص اهالی کوهانی و جهان آباد برای تعریض و اصلاح آن انجام شده است.

به همین جهت ۶ میلیارد تومان جهت حل مشکل این جاده و رفع نواقص منطقه پیچ آب تخصیص یافت و عملیات اجرایی آن آغاز شد.

نماینده نهاوند از پیگیری تخصیص اعتبار برای فاز دوم این محور که بین روستای جهان آباد و کوهانی است در آینده نزدیک خبر داد.

صادقی مدیر کل راه و شهرسازی استان با اشاره به اینکه عملیات اجرایی محور های مواصلاتی نهاوند با سرعت قابل قبولی در حال پیگیری است گفت: تلاش می‌کنیم در اسرع وقت مسیر ورودی فارسبان نیز اجرایی شود.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش