حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

باید فضای امن و مطمئنی ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاران با رغبت وارد میدان شوند

مدارس فرسوده نهاوند با قید فوریت تعیین تکلیف شود

مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

  • کد خبر : 22009

صدای نهاوند:
فرماندار نهاوند، گفت: زمان پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی در نهاوند باید تسریع شود.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، «ضرغام احمدوند» در دیدار با «ارسلان حسن‌پور» مدیر صندوق کارآفرینی امید استان همدان با تأکید بر اینکه صندوق کارآفرینی امید باید همراه و هم راستا با اهداف دولت در زمینه اشتغال پایدار قدم بردارد، اظهار کرد: یکی از موارد مهمی که در شهرستان باید بیش‌ازپیش بر آن تأکید و توجه شود پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی خرد است.

وی با بیان اینکه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیاد جوان یکی از راهکارهای رونق اقتصادی و جهش تولید است، گفت: امروز همه ما وظیفه داریم در راستای تحقق فرامین مقام معظم رهبری در حوزه مهار تورم و رشد تولید با بهره‌گیری از امکانات و اختیارات سازمانی در اختیار قدم برداریم.

فرماندار نهاوند با بیان اینکه رسیدن به اهداف عالی نظام در حوزه اقتصاد و مهار تورم شدنی نیست مگر با همدلی و هم‌افزایی بین‌بخشی، تصریح کرد: انتظار ما از همه بانک‌ها و مؤسسات اعتباری این است که حمایت از تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را در شهرستان اولویت قرار دهند؛ چراکه شهرستان نهاوند ظرفیت‌های فراوانی در بحث تولیدات کشاورزی، معادن و غیره دارد.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش