حوزه و دانشگاه دو بال رشد و معنویت جامعه هستند/لزوم صرفه‌جویی در مصرف انرژی در فصل سرما

فرمانده جدید انتظامی شهرستان نهاوند منصوب شد

حرکت ارزشمند و کم‌نظیر دادستان عمومی و انقلاب نهاوند/ پرداخت هزینه یک سال کرایه منزل یک بانوی سرپرست خانوار و دخترش

۵۰ حلقه چاه غیرمجاز در نهاوند مسدود شود

ریشه برخی مشکلات ضعف مدیریت و نظارت است/برخورد با افراد سودجو در بازار خواسته و‌ مطالبه مردم است

برخورد با عوامل درگیری در سالن کشتی نهاوند

فعالیت عادی همه مراکز آموزشی استان همدان در روز شنبه

حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

  • کد خبر : 21954

صدای نهاوند:
صبح سه‌شنبه فرماندار، امام‌جمعه، معاونین فرماندار ،فرمانده سپاه و مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان همدان با خانواده شهدای امدادگر «غلامرضا نثاری» و «محمدرضا خدارحمی» دیدار و از ایشان دلجویی کردند.

به گزارش صدای نهاوند، فرماندار نهاوند در این دیدار با بیان اینکه امدادگران فرشتگان بی‌ادعا و همیشه در صحنه هستند، گفت: این عزیزان با توکل بر خدا همیشه در دل‌سختی‌ها و حوادث طبیعی و غیرطبیعی حضور دارند و به همنوعان خود خدمت می‌کنند.
وی با تأکید بر اینکه قطعاً شهدای این خانواده در محضر الهی از مرتبه و مقام والایی برخوردار هستند، گفت: نجات جان انسان از منظر و دیدگاه قرآن کریم و اهل‌بیت (ع) از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است فلذا امدادگران نیز همواره نگاه و توجه پروردگار عالمیان را توشه راه خود دارند.
احمدوند در پایان ضمن قدردانی از «علی سنجربگی» مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان همدان به‌واسطه حضور در شهرستان نهاوند و دیدار با خانواده معزز شهدا، گفت: امیدواریم بتوانیم با عمل، قدم و قلم خود به‌نوعی حرکت کنیم که دین خود را به شهدا و خانواده مکرم ایشان ادعا کنیم.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش