آغاز پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۴۰۰ میلیون تومانی ساخت مسکن روستایی در نهاوند

احیای واحدهای راکد نهاوند باید به‌صورت جدی در دستور کار دستگاه‌های متولی قرار گیرد

وجود سلاح‌های غیرمجاز باعث ایجاد ناامنی در شهرستان نهاوند شده است

کشف بیش از ۲۶۸هزار نخ سیگار قاچاق در نهاوند

دستگیری عامل انتشار فیلم و تصاویر خصوصی درنهاوند

نهاوند پایلوت گیاهان لوکس دارویی استان همدان/ کشت مارچوبه برای اولین بار در استان در روستای عبدالملکی نهاون

تعیین تکلیف مدیران بی‌انگیزه در نهاوند ضرورت است/ استفاده از اتباع بیگانه غیرقانونی است

مدیران موظف به تسریع در رفع مشکلات شهرک صنعتی نهاوند هستند

نهاوند را به عنوان پایلوت حق‌خورده استان همدان معرفی کنید

سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیون دلاری صنایع خرد در نهاوند/خلع ید شرکت زمین های شهرک صنعتی شروع می شود

  • کد خبر : 21860

صدای نهاوند:
50 میلیارد تومان اعتبار جهت تسریع در ادامه عملیات تعریض، ترانشه برداری و زیرسازی محور نهاوند به آورزمان از طریق وزارت دفاع اختصاص یافت.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، جلسه بررسی مسائل و مشکلات تعریض و چهار خطه کردن محور نهاوند_آورزمان_ملایر و همچنین زمینه های سرمایه‌گذاری شرکت های زیر مجموعه وزارت دفاع در نهاوند با حضور سردار سرتیپ پاسدار دکترطلایی نیک معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی راهبردی و سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و مسئولان شهرستان و پیمانکار پروژه در محل دفتر امام جمعه نهاوند برگزار شد.

سردار رضا طلایی نیک گفت: این محور در مسیر کربلا و از نقاط با تردد بالا می باشد لذا از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و اعلام آمادگی نمود مبلغ ۵۰ میلیارد تومان اعتبار جهت تسریع در ادامه عملیات تعریض، ترانشه برداری و زیرسازی محور نهاوند به آورزمان از طریق وزارت دفاع در اختیار اداره کل راه و شهرسازی استان همدان قرار گیرد تا بعد از تخصیص اعتبارات سال جاری این مبلغ تسویه شود.

سردار طلایی نیک از اعلام آمادگی وزرات دفاع به منظور ساخت فروشگاه اتکا در صورت تخصیص زمین مورد نیاز توسط شهرستان و همچنین سرمایه‌گذاری شرکتهای زیر مجموعه وزارت دفاع در حوزه صنایع تبدیلی متناسب با ظرفیت های شهرستان نهاوند خبرداد.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش