• کد خبر : ۲۱۷۵۰

جانشین انتظامی استان همدان:

کشف ۱۸ هزار عدد مواد محترقه در نهاوند

صدای نهاوند:
جانشین انتظامی استان همدان از اجرای طرح عملیاتی- انتظامی و کشف یک محموله با بیش از ۱۸ هزار و ۵۰۰ عدد انواع مواد محترقه توسط ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی شهرستان نهاوند خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری صدای نهاوند، سردار رضا زارعی با اشاره به اجرای طرح برخورد با تهیه و توزیع‌کنندگان مواد محترقه غیرمجاز در سطح شهرستان و آمادگی کامل یگان‌های انتظامی در راستای اجرای این طرح، اظهار کرد: مأموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی شهرستان با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی و به کارگیری گشت‌های فعال و نامحسوس در این حوزه موفق به شناسایی فردی شدند که در داخل منزل خود اقدام به نگهداری و توزیع مواد محترقه می‌کرد.

وی ادامه داد: مأموران پس از هماهنگی قضائی در بازرسی از منزل نامبرده تعداد بیش از ۱۸ هزار و۵۰۰ عدد انواع مواد محترقه غیرمجاز و خطرناک کشف شد.

جانشین انتظامی استان همدان با اشاره به اینکه پرونده‌ای در این راستا تشکیل و به همراه متهم به مراجع قضائی معرفی شده است، گفت: پلیس به صورت مستمر طرح مذکور را در سطح شهرستان اجرایی و در این راستا با جدیت اقدامات قانونی را انجام خواهد داد.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش
فید آر اس اس
شبکه تلگرام صدای نهاوند
چاپ این خبر
افزایش سایز متن
کاهش سایز متن