حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

باید فضای امن و مطمئنی ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاران با رغبت وارد میدان شوند

مدارس فرسوده نهاوند با قید فوریت تعیین تکلیف شود

مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

  • کد خبر : 21645

فرمانده انتظامی نهاوند:

کشف تریاک و کالای قاچاق در نهاوند

صدای نهاوند:
فرمانده انتظامی نهاوند، از کشف یک کیلو گرم ترياک و کالاي قاچاق در نهاوند خبر داد.

به گزارش صدای نهاوند،فرمانده انتظامی شهرستان “نهاوند”، از کشف یک کیلوگرم تریاک و دستگیری یک نفر توسط ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این شهرستان خبر داد.

سرهنگ “ذبیح الله درویشی”، افزود: روز گذشته ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان نهاوند با انجام اقدامات پلیسی، فردی را که در یکی از محلات شهرستان در امر تهیه و توزیع مواد مخدر فعالیت داشت شناسایی و پس از دستگیری در بازرسی از منزل وی، یک کیلوگرم تریاک را کشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان “نهاوند”، همچنین از کشف ۲ هزار و ۲۰۰ قلم انواع لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز و قاچاق توسط ماموران پلیس آگاهی این شهرستان خبر داد.

سرهنگ “ذبیح الله درویشی”،بیان داشت: ماموران پلیس آگاهی شهرستان نهاوند روز گذشته در راستای اجرای طرح های جامع مبارزه با قاچاق کالا در بازرسی از یک واحد صنفی، ۲ هزار و ۲۰۰ قلم انواع لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز و قاچاق کشف شد.

️فرمانده انتظامی شهرستان نهاوند گفت: ارزش اقلام آرایشی و بهداشتی کشف شده حدود ۴۷ میلیون ریال برآورد شده است که در این خصوص پرونده قضائی تشکیل و همراه متهم به اداره تعزیرات حکومتی ارسال شد.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش