هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

اقدام قاطع پلیس نهاوند در دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی

اعتراضات مردمی نسبت به کیفیت نان پس از افزایش قیمت در نهاوند

استرداد ده میلیارد وجه کلاهبرداری شده توسط پلیس فتا نهاوند

ساعات کار ادارات همدان از ۲۶ اردیبهشت تغییر کرد

  • کد خبر : 21569

صدای نهاوند:
🔸فرمانده انتظامی شهرستان نهاوند گفت: این شهرستان نسبت به سال گذشته ۲۲ درصد کاهش جرائم و نزاع های دسته جمعی را داشته است.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، سرهنگ ذبیح درویشی در نشست خبری و جلسه تعامل با خبرنگاران شهرستان گفت: نقش رسانه ها در کمک به پلیس و فرهنگ سازی در زمینه های مختلف بسیار اثر گذار و مهم است.

وی اظهار داشت: رسانه ها به عنوان بازوی و کمک یار نیروی انتظامی در بسیاری از موارد می توانند با همکاری با پلیس مشکلات و معضلات زیادی را رفع کنند.

فرمانده نیروی انتظامی نهاوند در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اجرای مانور فتح در فضای مجازی افزود: این رزمایش با هدف روشنگری برای افکار عمومی در فضای مجازی و جلوگیری از ترویج  شایعات و ناامن شدن فضا انجام می شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به عملکرد پلیس نهاوند گفت: پلیس شهرستان در بحث کشفیات مواد مخدر، انواع سلاح و کاهش جرائم رتبه نخست استان را دارد.

درویشی ادامه داد: همچنین از ابتدای امسال تاکنون ۲۲ درصد کاهش جرائم و نزاع های دسته جمعی را در شهرستان داشته ایم.

فرمانده نیروی انتظامی نهاوند گفت: با همکاری نیروی انتظامی و سپاه و بسیج نهاوند و مساعدت ادارات شهرستان و البته با هوشیاری شهروندان عزیز نهاوند مشکل خاصی در هفته های اخیر در شهرستان شاهد نبودیم.

وی ادامه داد: استفاده صحیح از فضای مجازی باید مدنظر قرار گیرد و رسانه ها می توانند در این فضا در امید آفرینی و حفظ امنیت شهروندان نقش افرینی اثرگذاری داشته باشند.

درویشی در ادامه افزود: رسانه ها در کنار پلیس می توانند در پیشگیری از آسیب ها و انعکاس عملکردها موثر واقع شوند که این کار باعث ایجاد احساس آرامش و امنیت بیشتر در جامعه می شود.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش