مسئولان برای حل ترافیک سطح شهر نهاوند و رفع سد معبر تدبیر کنند

بودجه شهرداری نهاوند ۵۵۰ میلیارد تومان شد

۲۰ کمیته تخصصی به منظور برگزاری هرچه باشکوه‌تر برنامه‌های بزرگداشت دهه فجر در نهاوند تشکیل شد

مساله افزایش جمعیت باید به درستی در جامعه تبیین شود

تصادف جاده نهاوند-فیروزان یک کشته برجا گذاشت

قدردانی رئیس حوزه قضایی بخش خزل و شهر فیروزان نهاوند از مدیر مسئول پایگاه خبری صدای نهاوند

توقیف خودرو متخلف با ۶۰ میلیون ریال تخلف در نهاوند

افزایش۲۰ تخت بیمارستانی نهاوند جهت آمادگی موج احتمالی آنفلوانزا

نهاوند در عملیات کربلای پنج ۶۴ شهید سرافراز را تقدیم اسلام و کشور کرد

شنبه ۲۲ دی‌ماه ۱۴۰۳ تمامی ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس استان همدان تعطیل است

  • کد خبر : 21520

صدای نهاوند:
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: دشمنان اخیرا جنگ ترکیبی را شروع کردند و همه گروهک ها و تروریست ها و هرکسی با نظام اسلامی ضدیت داشت را جمع کردند.

نماینده  مردم تهران در جمع مردم نهاوند در مراسم گرامیداشت یوم الله ۹ دی گفت: مردم با بصیرت انقلاب اسلامی با حضور پرشور خود روز تاریخی و حماسی را رقم زدند.

وی اظهار داشت: دشمنان از مدت ها قبل فتنه را برنامه ریزی کرده بودند و در طول مدت فتنه هر اهانتی را انجام دادند و خون مردم را به جوش آوردند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: دشمن در طول این سال ها همیشه به دنبال فتنه و توطئه هستند ولی حضور مردم در صحنه خنثی کننده توطئه‌ ها بوده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش به توطئه های دیگر دشمنان اشاره کرد و ادامه داد: دشمنان با ایجاد داعش درصدد ضربه زدن به کشور بودند که این توطئه نیز با رشادت حاج قاسم و محور مقاومت خنثی شد.

کوثری گفت: دشمنان با پیشرفت کشور مخالف هستند و در برجام هم به تعهدات برجامی خود پایبند نبوده اند و در مذاکرات اخیر هم بدقولی می کنند ولی باید بدانند ایران اسلامی با گذشته فرق دارد و امروز قوی شده است.

نماینده مردم تهران در مجلس اظهار داشت: دشمنان می خواهند ما از نفوذ منطقه ای و حمایت از محور مقاومت دست بکشیم و قدرت موشکی و هسته ای نداشته باشیم ولی با تدابیر رهبر انقلاب در این عرصه ها قدرتمند هستیم.

وی ادامه داد: بعد از این همه توطئه دشمنان اخیرا جنگ ترکیبی را شروع کردند و همه گروهک ها و تروریست ها و هرکسی با نظام اسلامی ضدیت داشت را جمع کردند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: دشمنان با آموزش های مختلف گروه های مخالف و تجزیه طلب را بر ضد کشور بسیج کرده بودند و عده ای از جوانان را فریب دادند.

وی ادامه داد: باید جوانان را آگاه کنیم و نقش والدین در این راه بسیار مهم است و نباید جوانان را رها کنیم.

کوثری افزود: ولی کسانی که پول گرفتند و آموزش دیده بودند و به عامل دشمن تبدیل شده بوده اند فرق دارد و مردم خواستار برخورد با این عوامل هستند.

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: این دولت دارد کار می کند و بالا رفتن نرخ ارز هم یک توطئه است چون دشمنان در این اقدامات اخیر نتوانستند کاری بکنند و باید این را بدانیم کار دشمن دشمنی کردن است.

وی بیان داشت: دشمن اگر از یک راهی به نتیجه نرسد از راه های دیگر دست به کار می شود و ما باید اینقدر قوی باشیم که توطئه های دشمنان نتواند کاری کند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش