اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 21389

صدای نهاوند:
رئیس بنیاد مسکن نهاوند گفت: پروژه مسکن ملی نهاوند در ۱۴ بلوک در حال ساخت است و ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

علیرضا نثاری در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: در فاز اول طرح نهضت ملی مسکن در نهاوند ۳۶۵ واحد برای متقاصیان از قبل شناسایی شده و ثبت نام کرده در سامانه در حال ساخت است.

وی اظهار داشت: طرح مسکن ملی نهاوند در ۱۴ بلوک ۶ و ۷ طبقه در شهرک شهید حیدری قرار دارد و پیشرفت فیزیکی طرح به صورت میانگین ۴۰ درصد است.

نثاری با بیان اینکه پیشرفت اجرای اسکلت این طرح بیش از ۸۰ درصد است، افزود: این پروژه متقاصی محور است و روند پیشرفت کار بستگی به آورده متقاضیان است.

وی ادامه داد: با حضور مستمر ناضران بر روند اجرای پروژه و مراحل مختلف بتن ریزی، سقف زنی، اسکلت سازی و دیگر مراحل نظارت مداوم می شود.

رئیس بنیاد مسکن نهاوند گفت: در فاز دوم طرح نهصت ملی تولید مسکن در شهرستان ۱۶۰۰ نفر واجد شرایط داریم که رایزنی هایی با اداره راه و شهرسازی شهرستان و استان برای تامین زمین انجام داده ایم.

وی ادامه داد: تامین زمین این طرح با راه و شهرسازی است که مقداری زمین تامین شده ولی کافی نیست و امیدواریم این زمین ها مشخص شود تا تحت عنوان گروه های ساخت این زمین ها به متقاصیان تحویل داده شود.

نثاری بیان کرد: از کسانی که در فاز اول و به صورت سامانه ای واحدی برای آنها تعریف شده درخواست داریم به موقع مبالغ خواسته شده را واریز کنند تا پیشرفت پروژه به تاخیر نیفتد.

بیش از ۸۵۰۰ نفر در نهاوند متقاضی دریافت مسکن در قالب طرح جهش ملی مسکن هستند که پس از پالایش متقاضیان واجد شرایط مشخص می شوند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش