حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

باید فضای امن و مطمئنی ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاران با رغبت وارد میدان شوند

مدارس فرسوده نهاوند با قید فوریت تعیین تکلیف شود

مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

  • کد خبر : 21364

صدای نهاوند:
فرمانده انتظامي شهرستان "نهاوند"، از دستگيري 3 سارق اماکن خصوصي و کشف 3 فقره سرقت در 24 ساعت گذشته توسط يگان هاي انتظامي اين شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند، سرهنگ” ذبیح الله درویشی” گفت: یگان های انتظامی و اجرایی پلیس نهاوند در ۲۴ ساعت گذشته طرح جامع مبارزه با سرقت را با در نظر گرفتن تلاش مضاعف به صورت عملیاتی در سطح شهرستان اجرا کردند.

این مقام انتظامی در ادامه افزود: ماموران یگانهای انتظامی شهرستان در این راستا در ۲۴ ساعت گذشته ۳ سارق سابقه دار اماکن خصوصی را شناسایی و در عملیات های جداگانه ای دستگیر و به مقرهای انتظامی انتقال دادند.

وی تصریح کرد: متهمان در بازجویی های فنی، به ۵ فقره سرقت اماکن خصوصی اعتراف کردند و تعدادی تجهیزات سرقتی از آن ها کشف و تحویل مالک شد.

فرمانده انتظامی شهرستان نهاوند در پایان این خبر با اشاره به این که پرونده قضائی در این راستا تشکیل و سایر اقدامات قانونی در دستور کار قرار دارد، از شهروندان درخواست کرد: همواره نسبت به توصیه ها و هشدارهای پلیسی در خصوص راهکارهای پیشگیری از انواع سرقت دقت نظر لازم را داشته و در این خصوص رعایت نکات ایمنی و پیشگیرانه را به صورت مستمر مد نظر داشته باشند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش