حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

باید فضای امن و مطمئنی ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاران با رغبت وارد میدان شوند

مدارس فرسوده نهاوند با قید فوریت تعیین تکلیف شود

مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

  • کد خبر : 21032

صدای نهاوند:
سرپرست اداره محیط زیست نهاوند از برخورد با واحدهای آلاینده هوا در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان نهاوند، گفت: بازدید و پایش واحدهای آلاینده هوا چون معادن دولومیت واقع در حاشیه منطقه حفاظت شده ملوسان و واحدهای تولید آسفالت در هفته محیط زیست و ابلاغ اخطاریه به یکی از واحدهای تولید آسفالت نهاوند بدلیل آلوده نمودن هوا انجام شده است.

قیاسی ادامه داد: با توجه به آلایندگی یکی از واحدهای تولیدی در شهرک صنعتی نهاوند، و شکوائیه برخی از واحدهای صنعتی و تولیدی همجوار ،ضمن صدور دستور تعطیلی واحد تا رفع آلایندگی، متصدی واحد مزبور جهت تحت تعقیب و کیفر قانونی قرار گرفتن به مراجع قضایی معرفی گردید.

وی افزود: با توجه به بازدید و پایش شهرک صنعتی نهاوند، و نامناسب بودن وضعیت محیط شهرک از حیث مدیریت پسماندهای تولیدی واحدهای صنعتی، به مدیریت شهرک اخطاریه زیست محیطی جهت رفع معضلات زیست محیطی شهرک ابلاغ نمود،ومتذکر گردید در صورت عدم اصولی مدیریت پسماندها، از طریق مراجع قضایی اقدام لازم را در راستای ترک فعل، معمول می نماید.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش