انجام عمل موفقیت آمیز جراحی پیوند عروق کاروتید در بیمارستان آیت ا..‌. علیمرادیان نهاوند

ضریب نفوذ گاز رسانی در نهاوند صددرصد است/۷۰ هزار ۷۰۰ مشترک گاز خانگی، صنعتی و تجاری در نهاوند وجود دارد

اقامتگاه پزشکان بیمارستان شهید آیت الله قدوسی نهاوند بزودی به بهره برداری می رسد

طرح ویژه تشدید برخورد با موتور سواران متخلف وخودروهای فاقدپلاک در نهاونداجرا می شود

مسئولان در بین مردم و در میدان عمل باشند/ در اتاق نشستن و نامه‌نگاری مشکل مردم را حل نمی‌کند

مدیرانی که نمی توانند کار کنند، استعفا بدهند/وضعیت پروژه ها در نهاوند مناسب نیست

۲۵درصد ماهی قزل کشور را نهاوند تولید می شود

کشف ۵ فقره سرقت در نهاوند

جشنواره شیلات نهاوند قطب آبزی پروری غیر ساحلی کشور برگزار می شود

نهاوند از نظر بهره‌مندی از تجهیزات پزشکی در جایگاه هفتم استان همدان قرار دارد

  • کد خبر : 2081

صدای نهاوند:

رئیس سازمان بسیج سازندگی همدان گفت: در راستای اسانس‌گیری صنایع دارویی در ملایر، نهاوند و بخشی از شهرستان رزن اقدامات خوبی انجام گرفته است.

به گزارش صدای نهاوند، شهرام صادقی با اشاره به فعالیت بسیج سازندگی در عرصه صنایع تبدیلی اظهار داشت: امسال بسیج سازندگی تمرکز خود را بر فعالیت در حوزه صنایع تبدیلی گذاشته و در این راستا نیز هدف افزایش ارزش افزوده محصولات و همچنین افزایش مدت زمان ماندگاری محصولات است.

وی اظهار کرد: برداشت و عرضه برخی محصولات کشاورزی در استان همچون گوجه فرنگی در اسدآباد، هندوانه، خیار و سیب زمینیدر استان با مشکلاتی مواجه بوده و به کمترین نرخ عرضه می شده که در این بخش سعی کردیم با وارد کردن صنایع تبدیلی، بسته‌بندی محصولات و صنایع خشک کن مدت زمان نگهداری و ارزش افزوده آنها را افزایش دهیم.

رئیس سازمان بسیج سازندگی همدان با بیان اینکه صنایع رب و عصاره گیری در اسدآباد انجام می‌شود، عنوان کرد: در زمینه صنایع شوریجات و ترشیجات در استان ظرفیت خوبی داریم و در شهرهای مهاجران، بهار و ثامن ملایر این اقدام به خوبی انجام می‌گیرد، ضمن اینکه در راستای اسانس‌گیری صنایع دارویی نیز در ملایر، نهاوند و بخشی از شهرستان رزن اقدامات خوبی انجام گرفته است.

وی با اشاره به مشکلات چغندرکاران همدان، تصریح کرد: ظرفیت پایین کارخانه قند همدان و منابع مالی ضعیف آن به علاوه انحصاری شدن مشکلاتی را برای چغندرکاران به وجود آورده و سبب شده تا بسیاری محصولات خراب شود، ضمن اینکه هنوز بخشی از محصول برداشت نشده است.

صادقی افزود: با توجه به اینکه امکان صادرات این محصول نیز فراهم نشده باید در بخش عصاره‌گیری وارد شد و این نیازمند تأمین زیرساخت است، همچنین می‌توان با وارد کردن دستگاه‌های فرآوری چغندر قند و ایجاد بنگاه‌های مشاغل خانگی و صنایع تبدیلی برای کشاورزان این محصول از زیان بیشتر در این بخش جلوگیری کرد.

وی با بیان اینکه در زمینه محصول سیب زمینی نیز پیشنهاد نشاسته گیری از سیب زمینی مطرح می‌شود، گفت: در زمینه محصول سیب زمینی نیز با توجه به مشکل معوقات بانکی که برای کارخانه همدان پیش آمده می‌توان با وارد کردن دستگاه‌های کوچک صنایع تبدیلی به کشاورزان، به آنها کمک کرد.

رئیس بسیج سازندگی همدان اظهار داشت: صنایع کوچک تبدیلی شامل، خشک کردن، پودر کردن، بسته بندی، روغن گیری فرآوری لبنیات، مرباجات و شربت و گوهر تراشی از جمله برنامه‌های پیش بینی شده در سال ۹۴ است.

وی افزود: در ابتدا علاقه‌مندان مورد آموزش و مشاوره قرار گرفته و سپس در صورت نیاز برای دریافت تسهیلات و وام‌های خود اشتغالی معرفی و در صورتی که افراد توانایی فروش محصولات خود را در بازار کار نداشته باشند محصولات آنها از طریق تعاونی‌های طرف قرارداد بسیج خریداری می‌شود.

کانال صدای نهاوند
همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش