حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

باید فضای امن و مطمئنی ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاران با رغبت وارد میدان شوند

مدارس فرسوده نهاوند با قید فوریت تعیین تکلیف شود

مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

  • کد خبر : 20768

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری نهاوند:

نوروزگاه در سراب های و مناطق گردشگری نهاوند برگزار می شود

صدای نهاوند:
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری نهاوند از اجرای برنامه نوروزگاه در 6 نقطه گردشگری شهرستان نهاوند، در صورت موافقت ستاد مبارزه با کرونا خبر داد.

محسن جانجان در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند، اظهار کرد: معرفی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های گردشگری شهرستان نهاوند در قالب شیوه‌های نوین و جذاب یکی از ضرورت‌های گردشگری نهاوند به‌حساب می‌آید، که در دوسال گذشته بعلت شیوع کرونا انجام نشده است.

جانجان گفت: برای نوروز ۱۴۰۱در تلاش هستیم با کسب موافقت ستاد مبارزه با کرونا  با برگزاری ۶ نوروزگاه از گردشگران نوروزی نهاوند استقبال کنیم.

وی گفت: این برنامه از سوم تا ۱۲ فروردین‌ماه در اماکن گردشگری چون سراب‌های گیان، گاماسیاب، فارسبان، ملوسان و کنگاور کهنه و همچنین،بام تفریحی نهاوند، برگزار می‌شود.

گفتنی است: از عمده جاذبه های گردشگری نهاوند می توان به سراب های گاماسیاب، گیان، فارسبان، ملوسان، کنگاور کهنه، حمام حاج آقا تراب، مسجد جامع، تپه تاریخی گیان و باباقاسم و زیارتگاه ها و اماکن متبرکه اشاره کرد. 

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش