حوزه و دانشگاه دو بال رشد و معنویت جامعه هستند/لزوم صرفه‌جویی در مصرف انرژی در فصل سرما

فرمانده جدید انتظامی شهرستان نهاوند منصوب شد

حرکت ارزشمند و کم‌نظیر دادستان عمومی و انقلاب نهاوند/ پرداخت هزینه یک سال کرایه منزل یک بانوی سرپرست خانوار و دخترش

۵۰ حلقه چاه غیرمجاز در نهاوند مسدود شود

ریشه برخی مشکلات ضعف مدیریت و نظارت است/برخورد با افراد سودجو در بازار خواسته و‌ مطالبه مردم است

برخورد با عوامل درگیری در سالن کشتی نهاوند

فعالیت عادی همه مراکز آموزشی استان همدان در روز شنبه

حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

  • کد خبر : 20743

صدای نهاوند:
دختران مرحوم حاج محمد رحیم سیاوشانی هزینه مراسم سالگرد مرحوم پدرشان را به #پویش_عید_مهربانی اهدا کردند.

به گزارش صدای نهاوند، این دو خواهر پس از اهدا ۶ میلیون تومان به این پویش در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند، بیان کردند: چون دوم فروردین سالگرد مرحوم پدرمان است، تصمیم گرفتم هزینه مراسم سالگرد را بابت #پویش_عید_مهربانی اهداکنیم که امیدوارم باعث رحمت و شادی روح مرحوم پدرمان شود.
#پویش_عید_مهربانی رسانه مردمی صدای نهاوند از این اقدام نیک اندیشانه خواهران سیاوشانی تشکر نموده و برای مرحوم حاج محمد رحیم سیاوشانی آرزوی رحمت و مغفرت می‌نماید.

گفتنی است: #پویش_عید_مهربانی با هدف لبخند رضایت بر لبان کودکان و خانواده‌های بی‌بضاعت با مشارکت خیرین و نیک اندیشان با همکاری رسانه مردمی صدای نهاوند در نظر دارد برای کودکان نیازمند لباس تهیه کرده و همچنین سبد کالا مناسب شب عید برای خانواده‌های بی‌بضاعت تهیه کند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش