• کد خبر : ۲۰۷۳۹

صدای نهاوند:
شهردار نهاوند گفت: با هماهنگی های قبلی و به منظور تهیه مواد اولیه آسفالت برای اولین بار صبح امروز در معدن شن و ماسه شهرداری نهاوند انفجار انجام شد.

مجید یوسفی نوید، در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند افزود: حجم قیری که طی ماه های اخیر تهیه شده است، نیازمند مواد اولیه و ریزدانه جهت تهیه آسفالت است به همین جهت هماهنگی های لازم جهت انفجار انجام شد.

یوسفی نوید بیان کرد: عملیات موفقیت آمیز انفجار با حجم تقریبی ۶۰هزار تن سنگ جهت سنگ شکن شهرداری صبح امروز صورت گرفت.

وی در ادامه گفت: تاکنون کارها طبق برنامه ریزی قبلی انجام گرفته و تمام شرایط از جمله قیر، مواداولیه سنگ شکن،تجهیز و تعمیر کارخانه آسفالت…را جهت انجام نهضت آسفالت فراهم کرده ایم و سال جدید شاهد به بار نشستن نتیجه این تلاش ها خواهیم بود.

شهردار نهاوند در پایان گفت: سال جدید سال تغییرات مهم در نهاوند است، تمام برنامه های به روش علمی و برنامه ریزی شده انجام می شود و کارهای سلیقه ای را از برنامه کاری شهرداری حذف کرده ایم.

وی گفت: تمام پروژه ها و برنامه ها با تهیه ی طرح و در نظر گرفتن شرایط به منظور جلوگیری از هدر رفتن هزینه ها انجام می شود، و دیگر اجازه آزمون و خطا را نمی دهیم.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

کلیدواژه ها :

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش
فید آر اس اس
شبکه تلگرام صدای نهاوند
چاپ این خبر
افزایش سایز متن
کاهش سایز متن