اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 20720

صدای نهاوند:
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان نهاوند، گفت: اختلاف خانوادگی انگیزه ی قاتل برای قتل دو نفر از اقوامش بوده است و و قوع این حادثه هیچ ارتباطی به مواد مخدر نداشته است.

عباس آزادبخت در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند، اظهار کرد: وقوع درگیری شخصی ۳۲ ساله با سلاح گرم موجب کشته شدن دو نفر در دو منطقه ی مختلف شهر نهاوند شد، عملیات ویژه و تخصصی پلیس نهاوند با سرعت برای دستگیری قاتل آغاز می شود.

آزاد بخت گفت: قاتل پس از ارتکاب قتل، سریعا با خودروی یکی از مقتولین به سمت جاده ی بروجرد متواری می شود و عملیات تخصصی پلیس هم برای دستگیری مجرم تا روستای کهکدان بخش سامن ملایر ادامه پیدا می کند.

وی افزود: در این مکان متهم پس از رها کردن خودرو اقدام به فرار می کند، اما در نهایت توسط پلیس نهاوند دستگیر می شود.

دادستان عمومی و انقلاب نهاوند، بیان کرد: پس از تحقیق کامل از قاتل مشخص شد، انگیزه ی قتل اختلاف خانوادگی احدی از مقتولین بوده است و هیچ ارتباطی به مواد مخدر نداشته است.

وی با بیان اینکه عملیات دستگیری قاتل در کمتر از ۳ ساعت توسط پلیس نهاوند نشان از اقتدار و سرعت عمل پلیس در برخورد با مجرمین دارد افزود: در کوتاه ترین زمان حکم مقتضی این پرونده صادر می شود.

دادستان عمومی و انقلاب نهاوند در پایان ضمن هشدار به مخلین نظم و امنیت در نهاوند افزود: همان طور که قبلا اعلام شده است و چندین نفر هم تبعید شده اند، چنانچه فردی کوچکترین تعرض و بی نظمی انجام دهد که موجب برهم زدن نظم و امنیت مردم و قانون شکنی شود، با قدرت با آن برخورد و به اشد مجازات محکوم می شود.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش